Translation of Strange Little Town: Albanian Glossary

47 / 48 Strings (97 %)

Validator: bujku. More information.

1
Filter ↓ Sort ↓ All (48) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (1) Warnings (0) Current Filter (1)
Prio Original string Translation
This theme will take your readers on a journey to a strange and wonderful place! Nestled below a star-studded sky they will find a cluster of whimsical, crooked little houses covered in a blanket of fog. Some dwellings appear to have minds of their own while others defy the laws of gravity. Kjo temë do t’i shpjerë lexuesit tuaj në një udhëtim te një vend i çuditshëm dhe i mrekullueshëm! Nestled nën një qiell të mbushur me yje do të gjejnë shtëpi të vockla të çuditshme, crooked, nën një mbulesë mjegulle. Disa banesa duket se kanë mendje të tyren, kurse të tjera s’pyesin për ligjet e rëndesës. Details

This theme will take your readers on a journey to a strange and wonderful place! Nestled below a star-studded sky they will find a cluster of whimsical, crooked little houses covered in a blanket of fog. Some dwellings appear to have minds of their own while others defy the laws of gravity.

This theme will take your readers on a journey to a strange and wonderful place! Nestled below a star-studded sky they will find a cluster of whimsical, crooked little houses covered in a blanket of fog. Some dwellings appear to have minds of their own while others defy the laws of gravity.

Kjo temë do t’i shpjerë lexuesit tuaj në një udhëtim te një vend i çuditshëm dhe i mrekullueshëm! Nestled nën një qiell të mbushur me yje do të gjejnë shtëpi të vockla të çuditshme, crooked, nën një mbulesë mjegulle. Disa banesa duket se kanë mendje të tyren, kurse të tjera s’pyesin për ligjet e rëndesës.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
fuzzy
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2018-11-30 20:30:35 GMT
Translated by:
bujku
References:
  • wp-content/themes/pub/strange-little-town/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as