Translation of Sunspot: Albanian

78 / 79 Strings (98 %)

Validator: bujku. More information.

1 2 3 6
Filter ↓ Sort ↓ All (79) Untranslated (1) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0) Current Filter (78)
Prio Original string Translation
Published <span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s" pubdate>%2$s</time></span> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a> Botuar më <span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s" pubdate>%2$s</time></span> te <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a> Details

Published <span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s" pubdate>%2$s</time></span> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a>

Published <span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s" pubdate>%2$s</time></span> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a>

Botuar më <span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s" pubdate>%2$s</time></span> te <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a>

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-29 08:32:20 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • image.php:35
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Links, Entry Titles, and Site Title Lidhje, Tituj Zërash, dhe Titull Sajti Details

Links, Entry Titles, and Site Title

Links, Entry Titles, and Site Title

Lidhje, Tituj Zërash, dhe Titull Sajti

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-03-23 09:15:18 GMT
References:
 • inc/wpcom-colors.php:106
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Navigation, Comment Bubbles, and Borders Lëvizje, Flluska Komentesh, dhe Anë Details

Navigation, Comment Bubbles, and Borders

Navigation, Comment Bubbles, and Borders

Lëvizje, Flluska Komentesh, dhe Anë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-03-23 09:15:17 GMT
References:
 • inc/wpcom-colors.php:90
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Buttons, Post Titles, and Links Butona, Tituj Postimesh, dhe Lidhje Details

Buttons, Post Titles, and Links

Buttons, Post Titles, and Links

Butona, Tituj Postimesh, dhe Lidhje

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-03-23 09:15:17 GMT
References:
 • inc/wpcom-colors.php:67
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Tagged U etiketua Details

Tagged

Tagged

U etiketua

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
translators: used before a list of the post's tags
Date added:
2017-01-28 05:06:27 GMT
References:
 • content-two-col.php:61
 • content.php:51
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
https://wordpress.com/themes/ https://wordpress.com/themes/ Details

https://wordpress.com/themes/

https://wordpress.com/themes/

https://wordpress.com/themes/

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Author URI of the plugin/theme
Date added:
2015-01-01 04:40:21 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • wp-content/themes/pub/sunspot/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
A sharp theme with subtle grid lines and sun-splashed accents, Sunspot is a great all-purpose blogging canvas, especially for those who prefer a dark color scheme. Sunspot offers two arrangements for posts on the front page. Additional features include a custom header and a custom background, two optional widget areas, and a responsive layout that adapts gracefully to smaller screen sizes. Një temë e mprehtë, me vija të holla dhe thekse të larë nga dielli, Sunspot është e goditur si një kanavacë e përgjithshme blogimi, veçanërisht për ata që parapëlqejnë një skemë me ngjyra të errëta. Sunspot ofron dy sistemime për faqen ballore. Ndër veçoritë shtesë përfshihen kryet vetjake dhe sfond vetjak, dy fusha opsionale widget-esh, dhe një skemë reaguese që përshtatet hirshëm në madhësi të vogla ekrani. Details

A sharp theme with subtle grid lines and sun-splashed accents, Sunspot is a great all-purpose blogging canvas, especially for those who prefer a dark color scheme. Sunspot offers two arrangements for posts on the front page. Additional features include a custom header and a custom background, two optional widget areas, and a responsive layout that adapts gracefully to smaller screen sizes.

A sharp theme with subtle grid lines and sun-splashed accents, Sunspot is a great all-purpose blogging canvas, especially for those who prefer a dark color scheme. Sunspot offers two arrangements for posts on the front page. Additional features include a custom header and a custom background, two optional widget areas, and a responsive layout that adapts gracefully to smaller screen sizes.

Një temë e mprehtë, me vija të holla dhe thekse të larë nga dielli, Sunspot është e goditur si një kanavacë e përgjithshme blogimi, veçanërisht për ata që parapëlqejnë një skemë me ngjyra të errëta. Sunspot ofron dy sistemime për faqen ballore. Ndër veçoritë shtesë përfshihen kryet vetjake dhe sfond vetjak, dy fusha opsionale widget-esh, dhe një skemë reaguese që përshtatet hirshëm në madhësi të vogla ekrani.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2016-03-19 17:58:41 GMT
References:
 • wp-content/themes/pub/sunspot/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search &hellip; Kërkim &hellip; Details

Search &hellip;

Search &hellip;

Kërkim &hellip;

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-02 04:31:06 GMT
References:
 • searchform.php:11
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Kërko Details

Search

Search

Kërko

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-02 04:30:56 GMT
References:
 • searchform.php:10
 • searchform.php:12
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords. Na ndjeni, por nuk u përputh gjë me termat tuaj të kërkimit. Ju lutemi, riprovoni me ndoca fjalëkyçe të tjera. Details

Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords.

Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords.

Na ndjeni, por nuk u përputh gjë me termat tuaj të kërkimit. Ju lutemi, riprovoni me ndoca fjalëkyçe të tjera.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2016-03-19 17:58:41 GMT
References:
 • search.php:37
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Results for: %s Përfundime Kërkimi për: %s Details

Search Results for: %s

Search Results for: %s

Përfundime Kërkimi për: %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-02 04:30:43 GMT
References:
 • search.php:17
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Ready to publish your first post? <a href="%1$s">Get started here</a>. Gati për botimin e postimit tuaj të parë? <a href="%1$s">Fillojani këtu</a>. Details

Ready to publish your first post? <a href="%1$s">Get started here</a>.

Ready to publish your first post? <a href="%1$s">Get started here</a>.

Gati për botimin e postimit tuaj të parë? <a href="%1$s">Fillojani këtu</a>.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-02 04:30:37 GMT
References:
 • index.php:45
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
No posts to display Pa postime për shfaqje Details

No posts to display

No posts to display

Pa postime për shfaqje

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2016-03-19 17:58:41 GMT
References:
 • index.php:41
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Page %s Faqe %s Details

Page %s

Page %s

Faqe %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-02 04:30:24 GMT
References:
 • inc/tweaks.php:113
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
%s Theme Options Mundësi Teme %s Details

%s Theme Options

%s Theme Options

Mundësi Teme %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-02 04:30:22 GMT
References:
 • inc/theme-options/theme-options.php:169
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 6
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as