Translation of The Morning After: Albanian Glossary

109 / 126 Strings (86 %)

Validator: bujku. More information.

1
Filter ↓ Sort ↓ All (126) Untranslated (17) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0) Current Filter (1)
Prio Original string Translation
A classic magazine theme featuring a custom menu, header and background. The Morning After supports up to three widget areas on the home page, featured images for latest post and featured posts on the home page, and special style for Aside post format. It includes style for the Visual Editor, and has an optional full-width page template that removes the sidebar. Një temë klasike revistash, me menu, krye dhe sfond të personalizueshëm. Tema The Morning After mbulon deri në tre zona widget-esh për faqen hyrëse, figura të zgjedhura për postimin më të ri dhe postime të zgjedhura në faqen hyrëse, dhe stil special për formate postimi në Mënjana. Përmban stil për Përpunuesin Pamor, dhe ka një gjedhe faqesh me gjerësi të plotë që eliminon anështyllën. Details

A classic magazine theme featuring a custom menu, header and background. The Morning After supports up to three widget areas on the home page, featured images for latest post and featured posts on the home page, and special style for Aside post format. It includes style for the Visual Editor, and has an optional full-width page template that removes the sidebar.

A classic magazine theme featuring a custom menu, header and background. The Morning After supports up to three widget areas on the home page, featured images for latest post and featured posts on the home page, and special style for Aside post format. It includes style for the Visual Editor, and has an optional full-width page template that removes the sidebar.

Një temë klasike revistash, me menu, krye dhe sfond të personalizueshëm. Tema The Morning After mbulon deri në tre zona widget-esh për faqen hyrëse, figura të zgjedhura për postimin më të ri dhe postime të zgjedhura në faqen hyrëse, dhe stil special për formate postimi në Mënjana. Përmban stil për Përpunuesin Pamor, dhe ka një gjedhe faqesh me gjerësi të plotë që eliminon anështyllën.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2016-02-12 20:49:39 GMT
References:
  • wp-content/themes/pub/themorningafter/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as