Translation of The Morning After: Albanian

109 / 126 Strings (86 %)

Validator: bujku. More information.

1 2 3 9
Filter ↓ Sort ↓ All (126) Untranslated (17) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
Published on %1$s <span class="dot">&sdot;</span> Full size is <a href="%2$s" title="Link to full-size image">%3$s &times; %4$s</a> Pixels You have to log in to add a translation. Details

Published on %1$s <span class="dot">&sdot;</span> Full size is <a href="%2$s" title="Link to full-size image">%3$s &times; %4$s</a> Pixels

Published on %1$s <span class="dot">&sdot;</span> Full size is <a href="%2$s" title="Link to full-size image">%3$s &times; %4$s</a> Pixels

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
untranslated
References:
 • image.php:33
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Full Width Gjerësi e Plotë Details

Full Width

Full Width

Gjerësi e Plotë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Template Name of the plugin/theme
Date added:
2014-06-01 21:21:32 GMT
References:
 • wp-content/themes/pub/themorningafter/template-fullwidth.php:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
A classic magazine theme featuring a custom menu, header and background. The Morning After supports up to three widget areas on the home page, featured images for latest post and featured posts on the home page, and special style for Aside post format. It includes style for the Visual Editor, and has an optional full-width page template that removes the sidebar. Një temë klasike revistash, me menu, krye dhe sfond të personalizueshëm. Tema The Morning After mbulon deri në tre zona widget-esh për faqen hyrëse, figura të zgjedhura për postimin më të ri dhe postime të zgjedhura në faqen hyrëse, dhe stil special për formate postimi në Mënjana. Përmban stil për Përpunuesin Pamor, dhe ka një gjedhe faqesh me gjerësi të plotë që eliminon anështyllën. Details

A classic magazine theme featuring a custom menu, header and background. The Morning After supports up to three widget areas on the home page, featured images for latest post and featured posts on the home page, and special style for Aside post format. It includes style for the Visual Editor, and has an optional full-width page template that removes the sidebar.

A classic magazine theme featuring a custom menu, header and background. The Morning After supports up to three widget areas on the home page, featured images for latest post and featured posts on the home page, and special style for Aside post format. It includes style for the Visual Editor, and has an optional full-width page template that removes the sidebar.

Një temë klasike revistash, me menu, krye dhe sfond të personalizueshëm. Tema The Morning After mbulon deri në tre zona widget-esh për faqen hyrëse, figura të zgjedhura për postimin më të ri dhe postime të zgjedhura në faqen hyrëse, dhe stil special për formate postimi në Mënjana. Përmban stil për Përpunuesin Pamor, dhe ka një gjedhe faqesh me gjerësi të plotë që eliminon anështyllën.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2016-02-12 20:49:39 GMT
References:
 • wp-content/themes/pub/themorningafter/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
&raquo; Next post link &raquo; Details

&raquo;

&raquo;

&raquo;

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Context:
Next post link
Date added:
2014-06-01 21:21:31 GMT
References:
 • single.php:62
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
&laquo; Previous post link &laquo; Details

&laquo;

&laquo;

&laquo;

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Context:
Previous post link
Date added:
2014-06-01 21:21:31 GMT
References:
 • single.php:61
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
View all posts by %s <span class="meta-nav">&raquo;</span> Shihni krejt postimet nga %s <span class="meta-nav">&raquo;</span> Details

View all posts by %s <span class="meta-nav">&raquo;</span>

View all posts by %s <span class="meta-nav">&raquo;</span>

Shihni krejt postimet nga %s <span class="meta-nav">&raquo;</span>

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 21:21:30 GMT
References:
 • single.php:53
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
About %s Rreth %s Details

About %s

About %s

Rreth %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 21:21:28 GMT
References:
 • single.php:49
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Filed Under Skeduar Te Details

Filed Under

Filed Under

Skeduar Te

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 21:21:27 GMT
References:
 • single.php:30
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Meta Meta Details

Meta

Meta

Meta

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 21:21:22 GMT
References:
 • sidebar.php:36
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Blogroll Listë blogjesh Details

Blogroll

Blogroll

Listë blogjesh

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 21:21:20 GMT
References:
 • sidebar.php:29
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Categories Kategori Details

Categories

Categories

Kategori

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 21:21:17 GMT
References:
 • sidebar.php:15
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Sorry, no posts matched your criteria. Na ndjeni, nuk pati postime me përputhje kundrejt kushtit tuaj. Details

Sorry, no posts matched your criteria.

Sorry, no posts matched your criteria.

Na ndjeni, nuk pati postime me përputhje kundrejt kushtit tuaj.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 21:21:15 GMT
References:
 • search.php:94
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
You searched for "%1$s". Your search returned %2$s results. Kërkuat për "%1$s". Kërkimi juaj dha %2$s përfundime. Details

You searched for "%1$s". Your search returned %2$s results.

You searched for "%1$s". Your search returned %2$s results.

Kërkuat për "%1$s". Kërkimi juaj dha %2$s përfundime.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 21:21:14 GMT
References:
 • search.php:26
 • search.php:82
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Results Përfundime Kërkimi Details

Search Results

Search Results

Përfundime Kërkimi

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 21:21:13 GMT
References:
 • search.php:20
 • search.php:76
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Continue reading this post Vazhdoni leximin e këtij postimi Details

Continue reading this post

Continue reading this post

Vazhdoni leximin e këtij postimi

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 21:21:12 GMT
References:
 • page.php:18
 • single.php:34
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 9
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as