Translation of Toujours: Albanian

54 / 55 Strings (98 %)

Validator: bujku. More information.

1 2 3 4
Filter ↓ Sort ↓ All (55) Untranslated (1) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0) Current Filter (54)
Prio Original string Translation
Dark Gray Gri e Errët Details

Dark Gray

Dark Gray

Gri e Errët

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-16 01:33:51 GMT
References:
 • functions.php:50
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
White E bardhë Details

White

White

E bardhë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-16 01:33:51 GMT
References:
 • functions.php:65
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Light Gray Gri e Çelët Details

Light Gray

Light Gray

Gri e Çelët

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-29 11:05:38 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • functions.php:60
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Medium Gray Gri Mesatare Details

Medium Gray

Medium Gray

Gri Mesatare

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-29 11:05:47 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • functions.php:55
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Blue Blu Details

Blue

Blue

Blu

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-16 01:33:51 GMT
References:
 • functions.php:45
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Navigation, Post Titles Lëvizje, Tituj Postimesh Details

Navigation, Post Titles

Navigation, Post Titles

Lëvizje, Tituj Postimesh

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-03-23 09:23:11 GMT
References:
 • inc/wpcom-colors.php:28
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Links in Content, Site Title Lidhje në Lëndë, Titull Sajti Details

Links in Content, Site Title

Links in Content, Site Title

Lidhje në Lëndë, Titull Sajti

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-03-23 09:23:11 GMT
References:
 • inc/wpcom-colors.php:82
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Previous Slide Diapozitivi i Mëparshëm Details

Previous Slide

Previous Slide

Diapozitivi i Mëparshëm

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2019-04-03 09:01:42 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • functions.php:413
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Next Slide Diapozitivi Pasues Details

Next Slide

Next Slide

Diapozitivi Pasues

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2019-04-03 09:01:42 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • functions.php:412
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Toujours has a simple, elegant design that's perfect for planning and sharing moments from your wedding. The theme highlights your content with a slideshow, large featured images, and a unique layout for recent posts. Toujours përmban një skemë grafike të thjeshtë, elegante, për të planifikuar dhe ndarë me të tjerët çaste nga dasma juaj. Tema nxjerr në pah lëndën tuaj me një shfaqje figurash, figura të mëdha të zgjedhura, dhe një skemë unike për postimet më të reja. Details

Toujours has a simple, elegant design that's perfect for planning and sharing moments from your wedding. The theme highlights your content with a slideshow, large featured images, and a unique layout for recent posts.

Toujours has a simple, elegant design that's perfect for planning and sharing moments from your wedding. The theme highlights your content with a slideshow, large featured images, and a unique layout for recent posts.

Toujours përmban një skemë grafike të thjeshtë, elegante, për të planifikuar dhe ndarë me të tjerët çaste nga dasma juaj. Tema nxjerr në pah lëndën tuaj me një shfaqje figurash, figura të mëdha të zgjedhura, dhe një skemë unike për postimet më të reja.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2016-02-24 12:41:06 GMT
References:
 • wp-content/themes/pub/toujours/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Guestbook Libër Vizitorësh Details

Guestbook

Guestbook

Libër Vizitorësh

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Template Name of the plugin/theme
Date added:
2016-02-24 12:41:06 GMT
References:
 • wp-content/themes/pub/toujours/guestbook.php:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords. Na ndjeni, por ’u përputh gjë me kriterin tuaj të kërkimit. Ju lutemi, riprovoni me ndonjë fjalëkyç tjetër. Details

Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords.

Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords.

Na ndjeni, por ’u përputh gjë me kriterin tuaj të kërkimit. Ju lutemi, riprovoni me ndonjë fjalëkyç tjetër.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2016-01-12 23:03:56 GMT
References:
 • template-parts/content-none.php:24
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help. Duket se s’qemë në gjendje të gjenim ç’po kërkonit. Ndoshta mund t’ju ndihë kërkimi. Details

It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.

It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.

Duket se s’qemë në gjendje të gjenim ç’po kërkonit. Ndoshta mund t’ju ndihë kërkimi.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2016-01-12 23:03:56 GMT
References:
 • template-parts/content-none.php:29
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Nothing Found S’u Gjet Gjë Details

Nothing Found

Nothing Found

S’u Gjet Gjë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2016-01-12 23:03:55 GMT
References:
 • template-parts/content-none.php:14
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Ready to publish your first post? <a href="%1$s">Get started here</a>. Gati për botimin e postimit tuaj të parë? <a href="%1$s">Fillojani këtu</a>. Details

Ready to publish your first post? <a href="%1$s">Get started here</a>.

Ready to publish your first post? <a href="%1$s">Get started here</a>.

Gati për botimin e postimit tuaj të parë? <a href="%1$s">Fillojani këtu</a>.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2016-01-12 23:03:56 GMT
References:
 • template-parts/content-none.php:20
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 4
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as