Translation of Twenty Fifteen: Albanian Glossary

68 / 75 Strings (90 %)

Validator: bujku. More information.

1 2 3 5
Filter ↓ Sort ↓ All (75) Untranslated (7) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
Light Blue You have to log in to add a translation. Details

Light Blue

Light Blue

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
untranslated
References:
 • functions.php:201
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Bright Blue You have to log in to add a translation. Details

Bright Blue

Bright Blue

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
untranslated
References:
 • functions.php:196
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Blue Gray You have to log in to add a translation. Details

Blue Gray

Blue Gray

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
untranslated
References:
 • functions.php:191
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Dark Purple You have to log in to add a translation. Details

Dark Purple

Dark Purple

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
untranslated
References:
 • functions.php:181
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Light Pink You have to log in to add a translation. Details

Light Pink

Light Pink

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
untranslated
References:
 • functions.php:176
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Medium Pink You have to log in to add a translation. Details

Medium Pink

Medium Pink

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
untranslated
References:
 • functions.php:171
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Dark Brown You have to log in to add a translation. Details

Dark Brown

Dark Brown

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
untranslated
References:
 • functions.php:166
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
White E bardhë Details

White

White

E bardhë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-27 01:31:16 GMT
References:
 • functions.php:156
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Light Gray Gri e Çelët Details

Light Gray

Light Gray

Gri e Çelët

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-29 11:05:38 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • functions.php:151
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Dark Gray Gri e Errët Details

Dark Gray

Dark Gray

Gri e Errët

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-27 01:31:16 GMT
References:
 • functions.php:146
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
One thought on “%s” comments title Një mendim mbi “%s” Details

One thought on “%s”

One thought on “%s”

Një mendim mbi “%s”

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Context:
comments title
Comment:
translators: %s: post title
Date added:
2018-11-27 01:31:16 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • comments.php:31
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Header and Sidebar Link Color Ngjyrë Lidhjesh Kryeje dhe Anështylle Details

Header and Sidebar Link Color

Header and Sidebar Link Color

Ngjyrë Lidhjesh Kryeje dhe Anështylle

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-03-23 09:28:49 GMT
References:
 • inc/wpcom-colors.php:110
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Background Sfond Details

Background

Background

Sfond

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-03-23 09:28:48 GMT
References:
 • inc/wpcom-colors.php:9
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Our 2015 default theme is clean, blog-focused, and designed for clarity. Twenty Fifteen's simple, straightforward typography is readable on a wide variety of screen sizes, and suitable for multiple languages. We designed it using a mobile-first approach, meaning your content takes center-stage, regardless of whether your visitors arrive by smartphone, tablet, laptop, or desktop computer. Tema jonë parazgjedhje për 2015 është e qëruar, me synim blogjet, dhe e hartuar për qartësi. Tipografia e thjeshtë, e drejtpërdrejtë e Twenty Fifteen-it është e lexueshme qartë në një gamë të gjerë madhësish ekrani, dhe e përshtatshme për shumë gjuhë. E hartuam duke patur celularin në mendje pikësëpari, për të thënë që lënda juaj zë vendin qendror, pavarësisht se vizitorët vijnë nga një telefon, tablet, laptop, apo desktop. Details

Our 2015 default theme is clean, blog-focused, and designed for clarity. Twenty Fifteen's simple, straightforward typography is readable on a wide variety of screen sizes, and suitable for multiple languages. We designed it using a mobile-first approach, meaning your content takes center-stage, regardless of whether your visitors arrive by smartphone, tablet, laptop, or desktop computer.

Our 2015 default theme is clean, blog-focused, and designed for clarity. Twenty Fifteen's simple, straightforward typography is readable on a wide variety of screen sizes, and suitable for multiple languages. We designed it using a mobile-first approach, meaning your content takes center-stage, regardless of whether your visitors arrive by smartphone, tablet, laptop, or desktop computer.

Tema jonë parazgjedhje për 2015 është e qëruar, me synim blogjet, dhe e hartuar për qartësi. Tipografia e thjeshtë, e drejtpërdrejtë e Twenty Fifteen-it është e lexueshme qartë në një gamë të gjerë madhësish ekrani, dhe e përshtatshme për shumë gjuhë. E hartuam duke patur celularin në mendje pikësëpari, për të thënë që lënda juaj zë vendin qendror, pavarësisht se vizitorët vijnë nga një telefon, tablet, laptop, apo desktop.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2015-07-30 11:37:11 GMT
References:
 • wp-content/themes/pub/twentyfifteen/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Previous post: Postimi i mëparshëm: Details

Previous post:

Previous post:

Postimi i mëparshëm:

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2015-11-03 14:57:41 GMT
References:
 • single.php:37
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 5
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as