Translation of Twenty Ten: Albanian Glossary

92 / 99 Strings (92 %)

Validator: bujku. More information.

1 2 3 7
Filter ↓ Sort ↓ All (99) Untranslated (7) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
One Response to %s You have to log in to add a translation. Details

One Response to %s

One Response to %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
White E bardhë Details

White

White

E bardhë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Light Gray Gri e Çelët Details

Light Gray

Light Gray

Gri e Çelët

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Medium Gray Gri Mesatare Details

Medium Gray

Medium Gray

Gri Mesatare

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Black E zezë Details

Black

Black

E zezë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Blue Blu Details

Blue

Blue

Blu

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Link Hover Kalim Përsipër Lidhjes Details

Link Hover

Link Hover

Kalim Përsipër Lidhjes

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Link Lidhje Details

Link

Link

Lidhje

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Menu Hover Ngjyrë Kalimi Përsipër Te Menutë Details

Menu Hover

Menu Hover

Ngjyrë Kalimi Përsipër Te Menutë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Menu Menu Details

Menu

Menu

Menu

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
One column, no sidebar Një Shtyllë, Pa Anështyllë Details

One column, no sidebar

One column, no sidebar

Një Shtyllë, Pa Anështyllë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Template Name of the plugin/theme
Date added:
2015-07-30 11:34:53 GMT
References:
  • wp-content/themes/pub/twentyten/onecolumn-page.php:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
The 2010 theme for WordPress is stylish, customizable, simple, and readable -- make it yours with a custom menu, header image, and background. Twenty Ten supports six widgetized areas (two in the sidebar, four in the footer) and featured images (thumbnails for gallery posts and custom header images for posts and pages). It includes stylesheets for print and the admin Visual Editor, special styles for posts in the "Asides" and "Gallery" categories, and has an optional one-column page template that removes the sidebar. Tema e WordPress-it për 2010-n është e hijshme, e personalizueshme, e thjeshtë, dhe e lexueshme -- bëjeni tuajën përmes një menuje të përshtatur, një figure kryesh, ose një sfondi. Twenty Ten mbulon gjashtë zona widget-esh (dy në anështyllë, katër te pjesa e poshtme) dhe figura të zgjedhura (miniatura për postime galerie dhe figura kreu të personalizueshme për postime dhe faqe). Përfshin fletëstile për shtypje dhe Përpunues Pamor për përgjegjësin, stile speciale për postime te kategoritë "Anësore" dhe "Galeri", dhe ka një gjedhe për faqe opsionale me një shtyllë, pa anështyllën. Details

The 2010 theme for WordPress is stylish, customizable, simple, and readable -- make it yours with a custom menu, header image, and background. Twenty Ten supports six widgetized areas (two in the sidebar, four in the footer) and featured images (thumbnails for gallery posts and custom header images for posts and pages). It includes stylesheets for print and the admin Visual Editor, special styles for posts in the "Asides" and "Gallery" categories, and has an optional one-column page template that removes the sidebar.

The 2010 theme for WordPress is stylish, customizable, simple, and readable -- make it yours with a custom menu, header image, and background. Twenty Ten supports six widgetized areas (two in the sidebar, four in the footer) and featured images (thumbnails for gallery posts and custom header images for posts and pages). It includes stylesheets for print and the admin Visual Editor, special styles for posts in the "Asides" and "Gallery" categories, and has an optional one-column page template that removes the sidebar.

Tema e WordPress-it për 2010-n është e hijshme, e personalizueshme, e thjeshtë, dhe e lexueshme -- bëjeni tuajën përmes një menuje të përshtatur, një figure kryesh, ose një sfondi. Twenty Ten mbulon gjashtë zona widget-esh (dy në anështyllë, katër te pjesa e poshtme) dhe figura të zgjedhura (miniatura për postime galerie dhe figura kreu të personalizueshme për postime dhe faqe). Përfshin fletëstile për shtypje dhe Përpunues Pamor për përgjegjësin, stile speciale për postime te kategoritë "Anësore" dhe "Galeri", dhe ka një gjedhe për faqe opsionale me një shtyllë, pa anështyllën.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2015-12-03 21:25:27 GMT
References:
  • wp-content/themes/pub/twentyten/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Tag Archives: %s Arkiva Etiketash: %s Details

Tag Archives: %s

Tag Archives: %s

Arkiva Etiketash: %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Meta Meta Details

Meta

Meta

Meta

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Archives Arkiva Details

Archives

Archives

Arkiva

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 7
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as