Translation of Twenty Thirteen: Albanian Glossary

71 / 78 Strings (91 %)

Validator: bujku. More information.

1
Filter ↓ Sort ↓ All (78) Untranslated (7) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0) Current Filter (1)
Prio Original string Translation
The 2013 theme for WordPress takes us back to the blog, featuring a full range of post formats, each displayed beautifully in their own unique way. Design details abound, starting with a vibrant color scheme and matching header images, beautiful typography and icons, and a flexible layout that looks great on any device, big or small. Tema e 2013-s për WordPress-in na rikthen te blogu, me një interval të plotë formatesh postimesh, shfaqur secili hijshëm sipas mënyrës së tij unike secili. Hollësitë e dizajnit janë me tepricë, duke filluar me një skemë vibrante ngjyrash dhe që shkon mjaft me figura kryeje, tipografi dhe ikona të hijshme, dhe një skicim të epshëm që duket bukur në çfarëdo pajisje, të madhe apo të vogël. Details

The 2013 theme for WordPress takes us back to the blog, featuring a full range of post formats, each displayed beautifully in their own unique way. Design details abound, starting with a vibrant color scheme and matching header images, beautiful typography and icons, and a flexible layout that looks great on any device, big or small.

The 2013 theme for WordPress takes us back to the blog, featuring a full range of post formats, each displayed beautifully in their own unique way. Design details abound, starting with a vibrant color scheme and matching header images, beautiful typography and icons, and a flexible layout that looks great on any device, big or small.

Tema e 2013-s për WordPress-in na rikthen te blogu, me një interval të plotë formatesh postimesh, shfaqur secili hijshëm sipas mënyrës së tij unike secili. Hollësitë e dizajnit janë me tepricë, duke filluar me një skemë vibrante ngjyrash dhe që shkon mjaft me figura kryeje, tipografi dhe ikona të hijshme, dhe një skicim të epshëm që duket bukur në çfarëdo pajisje, të madhe apo të vogël.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2014-06-02 04:52:45 GMT
References:
  • wp-content/themes/pub/twentythirteen/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as