Translation of Twenty Twelve: Albanian Glossary

73 / 73 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1 2 3 5
Filter ↓ Sort ↓ All (73) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
White E bardhë Details

White

White

E bardhë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Light Gray Gri e Çelët Details

Light Gray

Light Gray

Gri e Çelët

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Medium Gray Gri Mesatare Details

Medium Gray

Medium Gray

Gri Mesatare

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Dark Gray Gri e Errët Details

Dark Gray

Dark Gray

Gri e Errët

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Blue Blu Details

Blue

Blue

Blu

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Full-width Page Template, No Sidebar Gjedhe Faqesh Në Gjerësi të Plotë, Pa Anështyllë Details

Full-width Page Template, No Sidebar

Full-width Page Template, No Sidebar

Gjedhe Faqesh Në Gjerësi të Plotë, Pa Anështyllë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Template Name of the plugin/theme
Date added:
2018-11-30 18:46:43 GMT
Translated by:
bujku
References:
  • wp-content/themes/pub/twentytwelve/page-templates/full-width.php:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Front Page Template Gjedhe Faqeje Ballore Details

Front Page Template

Front Page Template

Gjedhe Faqeje Ballore

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Template Name of the plugin/theme
Date added:
2018-11-29 09:20:58 GMT
Translated by:
bujku
References:
  • wp-content/themes/pub/twentytwelve/page-templates/front-page.php:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
The 2012 theme for WordPress is a fully responsive theme that looks great on any device. Features include a front page template with its own widgets, an optional display font, styling for post formats on both index and single views, and an optional no-sidebar page template. Make it yours with a custom menu, header image, and background. Tema e 2012 për WordPress-in është një temë që i përgjigjet plotësisht veprimeve brenda saj dhe që duket e hijshme në çfarëdo pajisje. Ndër karakteristikat e saj përfshihet një gjedhe faqeje ballore me widget-et e saj, një lloj opsional shkronjash, stilizim për formate postimesh si për pamjen indeks, ashtu edhe për atë njëshe, dhe një faqe opsionale pa anështylla. Bëjeni si dëshironi, me një menu, figurë kryeje dhe sfond të personalizuar. Details

The 2012 theme for WordPress is a fully responsive theme that looks great on any device. Features include a front page template with its own widgets, an optional display font, styling for post formats on both index and single views, and an optional no-sidebar page template. Make it yours with a custom menu, header image, and background.

The 2012 theme for WordPress is a fully responsive theme that looks great on any device. Features include a front page template with its own widgets, an optional display font, styling for post formats on both index and single views, and an optional no-sidebar page template. Make it yours with a custom menu, header image, and background.

Tema e 2012 për WordPress-in është një temë që i përgjigjet plotësisht veprimeve brenda saj dhe që duket e hijshme në çfarëdo pajisje. Ndër karakteristikat e saj përfshihet një gjedhe faqeje ballore me widget-et e saj, një lloj opsional shkronjash, stilizim për formate postimesh si për pamjen indeks, ashtu edhe për atë njëshe, dhe një faqe opsionale pa anështylla. Bëjeni si dëshironi, me një menu, figurë kryeje dhe sfond të personalizuar.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2014-06-02 04:54:28 GMT
References:
  • wp-content/themes/pub/twentytwelve/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Tag Archives: %s Arkiva Etiketash: %s Details

Tag Archives: %s

Tag Archives: %s

Arkiva Etiketash: %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
→ Next post link → Details

→

→

→

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
← Previous post link ← Details

←

←

←

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Sorry, but nothing matched your search criteria. Please try again with some different keywords. Na ndjeni, por nuk u përputh gjë me kriterin tuaj të kërkimit. Ju lutemi, riprovoni me ndonjë fjalëkyç tjetër. Details

Sorry, but nothing matched your search criteria. Please try again with some different keywords.

Sorry, but nothing matched your search criteria. Please try again with some different keywords.

Na ndjeni, por nuk u përputh gjë me kriterin tuaj të kërkimit. Ju lutemi, riprovoni me ndonjë fjalëkyç tjetër.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Results for: %s Përfundime Kërkimi për: %s Details

Search Results for: %s

Search Results for: %s

Përfundime Kërkimi për: %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Ready to publish your first post? <a href="%s">Get started here</a>. Gati për të botuar postimin tuaj të parë? <a href="%s">Nisjani këtu</a>. Details

Ready to publish your first post? <a href="%s">Get started here</a>.

Ready to publish your first post? <a href="%s">Get started here</a>.

Gati për të botuar postimin tuaj të parë? <a href="%s">Nisjani këtu</a>.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
No posts to display Po postime për shfaqje Details

No posts to display

No posts to display

Po postime për shfaqje

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 5
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as