Translation of Vertigo: Albanian Glossary

72 / 74 Strings (97 %)

Validator: bujku. More information.

1
Filter ↓ Sort ↓ All (74) Untranslated (2) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0) Current Filter (1)
Prio Original string Translation
A stylish and fun theme with one column, a custom header, and a custom accent color. It includes special styles for Aside, Gallery, Image, Quote, Link, Chat, Status, Audio and Video post formats. Inspired by the design work of the late Saul Bass, and based on the original design by Matthew Buchanan. Një temë zbavitëse dhe me stil, me një shtyllë, një krye vetjake, dhe ngjyrë vetjake theksimesh. Përfshin stile të veçantë për formate postimi Anësore, Galeri, Figura, Citime, Lidhje, Fjalosje, Gjendje, Audio dhe Video. Frymëzuar nga vepra grafike e Saul Bass-it të dikurshëm, dhe bazuar në skemë origjinale të Matthew Buchanan-it. Details

A stylish and fun theme with one column, a custom header, and a custom accent color. It includes special styles for Aside, Gallery, Image, Quote, Link, Chat, Status, Audio and Video post formats. Inspired by the design work of the late Saul Bass, and based on the original design by Matthew Buchanan.

A stylish and fun theme with one column, a custom header, and a custom accent color. It includes special styles for Aside, Gallery, Image, Quote, Link, Chat, Status, Audio and Video post formats. Inspired by the design work of the late Saul Bass, and based on the original design by Matthew Buchanan.

Një temë zbavitëse dhe me stil, me një shtyllë, një krye vetjake, dhe ngjyrë vetjake theksimesh. Përfshin stile të veçantë për formate postimi Anësore, Galeri, Figura, Citime, Lidhje, Fjalosje, Gjendje, Audio dhe Video. Frymëzuar nga vepra grafike e Saul Bass-it të dikurshëm, dhe bazuar në skemë origjinale të Matthew Buchanan-it.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2016-03-20 09:10:47 GMT
References:
  • wp-content/themes/pub/vertigo/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as