Translation of Writr: Albanian Glossary

97 / 97 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1 2 3 7
Filter ↓ Sort ↓ All (97) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
Color #2 Ngjyrë #2 Details

Color #2

Color #2

Ngjyrë #2

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-03-23 09:43:52 GMT
References:
 • inc/wpcom-colors.php:178
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Color #1 Ngjyrë #1 Details

Color #1

Color #1

Ngjyrë #1

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-03-23 09:43:52 GMT
References:
 • inc/wpcom-colors.php:94
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Background Sfond Details

Background

Background

Sfond

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-03-23 09:43:51 GMT
References:
 • inc/wpcom-colors.php:33
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Details Hollësi Details

Details

Details

Hollësi

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-11-27 04:05:24 GMT
References:
 • inc/template-tags.php:314
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Organizer Organizator Details

Organizer

Organizer

Organizator

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-11-27 04:05:24 GMT
References:
 • inc/template-tags.php:297
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Venue Vendi ku mbahet Details

Venue

Venue

Vendi ku mbahet

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2016-03-20 08:29:40 GMT
References:
 • inc/template-tags.php:287
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Event date and time Datë dhe kohë veprimtarie Details

Event date and time

Event date and time

Datë dhe kohë veprimtarie

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2016-03-20 08:29:40 GMT
References:
 • inc/template-tags.php:279
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Eventbrite event Veprimtari Eventbrite Details

Eventbrite event

Eventbrite event

Veprimtari Eventbrite

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2016-03-20 08:29:42 GMT
References:
 • eventbrite/eventbrite-index.php:40
 • eventbrite/eventbrite-single.php:27
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
https://wordpress.com/themes/ https://wordpress.com/themes/ Details

https://wordpress.com/themes/

https://wordpress.com/themes/

https://wordpress.com/themes/

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Author URI of the plugin/theme
Date added:
2016-03-16 09:08:31 GMT
References:
 • wp-content/themes/pub/writr/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Writr is a minimalist, content-oriented tumblelog theme perfect for your personal blog. It comes packed with 6 different color schemes: turquoise (default), blue, green, grey, purple, and red. With a modern look and attention to crisp typography, Writr put the focus on your content. Writr është një temë minimaliste, e menduar për lëndë, për mikroblogim, e përsosur për blogun tuaj personal. Vjen me 6 skema të ndryshme ngjyrash: e bruztë (parazgjedhje), blu, e gjelbër, gri, e purpurt, dhe e kuqe. Me një pamje moderne dhe vëmendje ndaj një tipografie të kristaltë, Writr-i vë në fokus lëndën tuaj. Details

Writr is a minimalist, content-oriented tumblelog theme perfect for your personal blog. It comes packed with 6 different color schemes: turquoise (default), blue, green, grey, purple, and red. With a modern look and attention to crisp typography, Writr put the focus on your content.

Writr is a minimalist, content-oriented tumblelog theme perfect for your personal blog. It comes packed with 6 different color schemes: turquoise (default), blue, green, grey, purple, and red. With a modern look and attention to crisp typography, Writr put the focus on your content.

Writr është një temë minimaliste, e menduar për lëndë, për mikroblogim, e përsosur për blogun tuaj personal. Vjen me 6 skema të ndryshme ngjyrash: e bruztë (parazgjedhje), blu, e gjelbër, gri, e purpurt, dhe e kuqe. Me një pamje moderne dhe vëmendje ndaj një tipografie të kristaltë, Writr-i vë në fokus lëndën tuaj.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2016-03-20 08:29:38 GMT
References:
 • wp-content/themes/pub/writr/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search … placeholder Kërkim … Details

Search …

Search …

Kërkim …

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Context:
placeholder
Date added:
2014-06-02 05:47:30 GMT
References:
 • searchform.php:11
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search for: label Kërko për: Details

Search for:

Search for:

Kërko për:

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Context:
label
Date added:
2014-06-02 05:47:30 GMT
References:
 • searchform.php:10
 • searchform.php:11
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Results for: %s Përfundime Kërkimi për: %s Details

Search Results for: %s

Search Results for: %s

Përfundime Kërkimi për: %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-02 05:47:18 GMT
References:
 • search.php:16
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help. Duket se nuk gjejmë dot ç’po kërkonit. Ndoshta mund t’ju ndihë kërkimi. Details

It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.

It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.

Duket se nuk gjejmë dot ç’po kërkonit. Ndoshta mund t’ju ndihë kërkimi.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2016-03-20 08:29:38 GMT
References:
 • no-results.php:28
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords. Na ndjeni, por nuk u përputh gjë me termat tuaj të kërkimit. Ju lutemi, riprovoni me ndoca fjalëkyçe të tjera. Details

Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords.

Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords.

Na ndjeni, por nuk u përputh gjë me termat tuaj të kërkimit. Ju lutemi, riprovoni me ndoca fjalëkyçe të tjera.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2016-03-20 08:29:39 GMT
References:
 • no-results.php:23
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 7
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as