Translation of WordPress.com: Albanian Glossary

34,480 / 57,397 Strings (60 %)

Validator: bujku. More information.

1
Filter ↓ Sort ↓ All (57,393) Untranslated (13,623) Waiting (1,393) Fuzzy (9,438) Warnings (1,393) Current Filter (1)
Prio Original string Translation
Malware scanning and one-click fixes Kontrolli i automatizuar kundër malware-i dhe ndreqjet me një klikim e mbajnë sajtin tuaj një hap para kërcënimeve të sigurisë. Details

Malware scanning and one-click fixes

Malware scanning and one-click fixes

Kontrolli i automatizuar kundër malware-i dhe ndreqjet me një klikim e mbajnë sajtin tuaj një hap para kërcënimeve të sigurisë.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as