Translation of WordPress.com: Albanian Glossary

34,539 / 62,048 Strings (55 %)

Validator: bujku. More information.

1
Filter ↓ Sort ↓ All (62,048) Untranslated (18,273) Waiting (1,379) Fuzzy (9,391) Warnings (1,379) Current Filter (1)
Prio Original string Translation
Let visitors pay for digital goods and services or make quick, pre-set donations by enabling the Payment Button block. Lejojuni vizitorëve të paguajnë për të mira dhe shërbime dixhitale, ose ujdisni dhurime të shpejta, të paracaktuara, duke aktivizuar bllokun Buton Pagesash. Details

Let visitors pay for digital goods and services or make quick, pre-set donations by enabling the Payment Button block.

Let visitors pay for digital goods and services or make quick, pre-set donations by enabling the Payment Button block.

Lejojuni vizitorëve të paguajnë për të mira dhe shërbime dixhitale, ose ujdisni dhurime të shpejta, të paracaktuara, duke aktivizuar bllokun Buton Pagesash.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as