Translation of WordPress.com: Albanian Glossary

34,286 / 65,692 Strings (52 %)

Validator: bujku. More information.

1 2 3 2659
Filter ↓ Sort ↓ All (65,696) Untranslated (22,805) Waiting (1,258) Fuzzy (8,822) Warnings (1,258) Current Filter (39,885)
Prio Original string Translation
Default site domain Përkatësi Parazgjedhje Sajti Details

Default site domain

Default site domain

Përkatësi Parazgjedhje Sajti

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
An error occurred while deleting the invite for %s…. Ndodhi një gabim teksa fshihej ftesa për %s. Details

An error occurred while deleting the invite for %s….

An error occurred while deleting the invite for %s….

Ndodhi një gabim teksa fshihej ftesa për %s.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Billed every five years Faturuar çdo tre vjet Details

Billed every five years

Billed every five years

Faturuar çdo tre vjet

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Billed every eight years Faturuar çdo tre vjet Details

Billed every eight years

Billed every eight years

Faturuar çdo tre vjet

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Billed every seven years Faturuar çdo tre vjet Details

Billed every seven years

Billed every seven years

Faturuar çdo tre vjet

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Billed every nine years Faturuar çdo tre vjet Details

Billed every nine years

Billed every nine years

Faturuar çdo tre vjet

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Upload new image Ngarkoni figurë të re Details

Upload new image

Upload new image

Ngarkoni figurë të re

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Media uploads Ngarkime Media Details

Media uploads

Media uploads

Ngarkime Media

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Case Studies Shembuj Details

Case Studies

Case Studies

Shembuj

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Sorry, an error occurred and we can't determine the price of the domain you're trying to transfer. Please try again in a few minutes. Na ndjeni, ndodhi një gabim dhe s’mund të përcaktojmë nëse është e lirë apo jo përkatësia që po provoni të regjistroni. Ju lutemi, riprovoni pas pak minutash. Details

Sorry, an error occurred and we can't determine the price of the domain you're trying to transfer. Please try again in a few minutes.

Sorry, an error occurred and we can't determine the price of the domain you're trying to transfer. Please try again in a few minutes.

Na ndjeni, ndodhi një gabim dhe s’mund të përcaktojmë nëse është e lirë apo jo përkatësia që po provoni të regjistroni. Ju lutemi, riprovoni pas pak minutash.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
WordPress.com on X (Twitter) WordPress.com në Twitter Details

WordPress.com on X (Twitter)

WordPress.com on X (Twitter)

WordPress.com në Twitter

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Updated "%s" tier payment plan. U përditësua plan pagesash “%s”. Details

Updated "%s" tier payment plan.

Updated "%s" tier payment plan.

U përditësua plan pagesash “%s”.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Added "%s" tier payment plan. U shtua plan “%s” pagesash. Details

Added "%s" tier payment plan.

Added "%s" tier payment plan.

U shtua plan “%s” pagesash.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Add sharing buttons at the bottom of each post, making it easy for visitors to share your content. Module Description Shtoni butona Twitter dhe Facebook në fund të çdo postimi, për t’ua lehtësuar vizitorëve ndarjen e lëndës suaj me të tjerët. Details

Add sharing buttons at the bottom of each post, making it easy for visitors to share your content.

Add sharing buttons at the bottom of each post, making it easy for visitors to share your content.

Shtoni butona Twitter dhe Facebook në fund të çdo postimi, për t’ua lehtësuar vizitorëve ndarjen e lëndës suaj me të tjerët.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Your installation of Jetpack is incomplete. If you installed Jetpack from GitHub, please refer to <a href="%1$s" target="_blank" rel="noopener noreferrer">this document</a> to set up your development environment. Jetpack must have Composer dependencies installed and built via the build command: <code>jetpack build plugins/jetpack --with-deps</code> Instalimi juaj i Jetpack-ut s’është i plotë. Nëse e instaluat Jetpack-un prej GitHub-it, ju lutemi, referojuni <a href="%1$s" target="_blank" rel="noopener noreferrer">këtij dokumenti</a>, që të ujdisni mjedisin tuaj të zhvillimit. Jetpack-u duhet të ketë varësitë për Composer të instaluara dhe të montuara përmes urdhrit <em>build</em>. Details

Your installation of Jetpack is incomplete. If you installed Jetpack from GitHub, please refer to <a href="%1$s" target="_blank" rel="noopener noreferrer">this document</a> to set up your development environment. Jetpack must have Composer dependencies installed and built via the build command: <code>jetpack build plugins/jetpack --with-deps</code>

Your installation of Jetpack is incomplete. If you installed Jetpack from GitHub, please refer to <a href="%1$s" target="_blank" rel="noopener noreferrer">this document</a> to set up your development environment. Jetpack must have Composer dependencies installed and built via the build command: <code>jetpack build plugins/jetpack --with-deps</code>

Instalimi juaj i Jetpack-ut s’është i plotë. Nëse e instaluat Jetpack-un prej GitHub-it, ju lutemi, referojuni <a href="%1$s" target="_blank" rel="noopener noreferrer">këtij dokumenti</a>, që të ujdisni mjedisin tuaj të zhvillimit. Jetpack-u duhet të ketë varësitë për Composer të instaluara dhe të montuara përmes urdhrit <em>build</em>.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
fuzzy
Comment:
translators: Placeholder is a link to a support document.
Date added:
2023-10-03 15:21:57 GMT
Translated by:
bujku
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 2659
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as