Translation of Academica: Albanian Glossary

97 / 97 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1
Filter ↓ Sort ↓ All (97) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0) Current Filter (1)
Prio Original string Translation
Academica is an education- and school-oriented CMS theme with a three-column layout and modern design. It is easy to customize and comes with a custom widget, three templates for Posts and Pages, and a featured content slider. Academica është një temë CMS-sh e konceptuar me arsimin dhe shkollat në mendje, me një skemë me tri shtylla dhe dizajn modern. Është e lehtë të përshtatet dhe jepet me një widget të personalizueshëm, tre gjedhe për Postime dhe Faqe, dhe një rrëshqitës lënde. Details

Academica is an education- and school-oriented CMS theme with a three-column layout and modern design. It is easy to customize and comes with a custom widget, three templates for Posts and Pages, and a featured content slider.

Academica is an education- and school-oriented CMS theme with a three-column layout and modern design. It is easy to customize and comes with a custom widget, three templates for Posts and Pages, and a featured content slider.

Academica është një temë CMS-sh e konceptuar me arsimin dhe shkollat në mendje, me një skemë me tri shtylla dhe dizajn modern. Është e lehtë të përshtatet dhe jepet me një widget të personalizueshëm, tre gjedhe për Postime dhe Faqe, dhe një rrëshqitës lënde.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as