Translation of Academica: Albanian Glossary

97 / 97 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1 2 3 7
Filter ↓ Sort ↓ All (97) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
Sidebar Right Anështyllë Djathtas Details

Sidebar Right

Sidebar Right

Anështyllë Djathtas

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Sidebar Left Anështyllë Majtas Details

Sidebar Left

Sidebar Left

Anështyllë Majtas

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Full Width Gjerësi e Plotë Details

Full Width

Full Width

Gjerësi e Plotë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Academica is an education- and school-oriented CMS theme with a three-column layout and modern design. It is easy to customize and comes with a custom widget, three templates for Posts and Pages, and a featured content slider. Academica është një temë CMS-sh e konceptuar me arsimin dhe shkollat në mendje, me një skemë me tri shtylla dhe dizajn modern. Është e lehtë të përshtatet dhe jepet me një widget të personalizueshëm, tre gjedhe për Postime dhe Faqe, dhe një rrëshqitës lënde. Details

Academica is an education- and school-oriented CMS theme with a three-column layout and modern design. It is easy to customize and comes with a custom widget, three templates for Posts and Pages, and a featured content slider.

Academica is an education- and school-oriented CMS theme with a three-column layout and modern design. It is easy to customize and comes with a custom widget, three templates for Posts and Pages, and a featured content slider.

Academica është një temë CMS-sh e konceptuar me arsimin dhe shkollat në mendje, me një skemë me tri shtylla dhe dizajn modern. Është e lehtë të përshtatet dhe jepet me një widget të personalizueshëm, tre gjedhe për Postime dhe Faqe, dhe një rrëshqitës lënde.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
YouTube YouTube Details

YouTube

YouTube

YouTube

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
LinkedIn LinkedIn Details

LinkedIn

LinkedIn

LinkedIn

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Facebook Facebook Details

Facebook

Facebook

Facebook

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Flickr Flickr Details

Flickr

Flickr

Flickr

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Twitter Twitter Details

Twitter

Twitter

Twitter

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
→ Next post link → Details

→

→

→

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
← Previous post link ← Details

←

←

←

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Kërko Details

Search

Search

Kërko

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 13:17:24 GMT
References:
  • searchform.php:7
  • searchform.php:8
  • searchform.php:9
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords. Na ndjeni, por nuk u përputh gjë me kriterin tuaj të kërkimit. Ju lutemi, riprovoni me ndonjë fjalëkyç tjetër. Details

Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords.

Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords.

Na ndjeni, por nuk u përputh gjë me kriterin tuaj të kërkimit. Ju lutemi, riprovoni me ndonjë fjalëkyç tjetër.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Results for: %s Përfundime Kërkimi për: %s Details

Search Results for: %s

Search Results for: %s

Përfundime Kërkimi për: %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Apologies, but no results were found. Perhaps searching will help find a related post. Na ndjeni, por nuk u gjetën përfundime. Ndoshta kërkimi mund t’ju ndihë të gjeni një postim që ka lidhje me të. Details

Apologies, but no results were found. Perhaps searching will help find a related post.

Apologies, but no results were found. Perhaps searching will help find a related post.

Na ndjeni, por nuk u gjetën përfundime. Ndoshta kërkimi mund t’ju ndihë të gjeni një postim që ka lidhje me të.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 7
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as