Translation of Alto: Albanian Glossary

60 / 60 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1 2 3 4
Filter ↓ Sort ↓ All (60) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
Alto is a content-focused theme that channels the best of digital publishing. Sharp lettering and simple organization provide an engrossing reader experience, all easily tuned to fit your content perfectly. A subtle mix of traditional and contemporary aesthetics, Alto is a perfect frame for blogs and magazines. Alto është një temë e përqendruar te lënda, dhe që mishëron më të mirat e botimit dixhital. Shkronjat e mprehta dhe sistemimi i thjeshtë ofrojnë një funksionim që të rrëmben, e tëra kjo e përimtësuar që t’i përshtatet lëndës suaj në mënyrë të përsosur. Një përzierje e hollë elementesh estetike tradicionale dhe bashkëkohore, Alto përfaqëson një kuadër të përsosur për blogje, portfolio, dhe revista. Details

Alto is a content-focused theme that channels the best of digital publishing. Sharp lettering and simple organization provide an engrossing reader experience, all easily tuned to fit your content perfectly. A subtle mix of traditional and contemporary aesthetics, Alto is a perfect frame for blogs and magazines.

Alto is a content-focused theme that channels the best of digital publishing. Sharp lettering and simple organization provide an engrossing reader experience, all easily tuned to fit your content perfectly. A subtle mix of traditional and contemporary aesthetics, Alto is a perfect frame for blogs and magazines.

Alto është një temë e përqendruar te lënda, dhe që mishëron më të mirat e botimit dixhital. Shkronjat e mprehta dhe sistemimi i thjeshtë ofrojnë një funksionim që të rrëmben, e tëra kjo e përimtësuar që t’i përshtatet lëndës suaj në mënyrë të përsosur. Një përzierje e hollë elementesh estetike tradicionale dhe bashkëkohore, Alto përfaqëson një kuadër të përsosur për blogje, portfolio, dhe revista.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search submit button Kërkoni Details

Search

Search

Kërkoni

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search for stuff placeholder Kërkoni për gjëra Details

Search for stuff

Search for stuff

Kërkoni për gjëra

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search for: label Kërko për: Details

Search for:

Search for:

Kërko për:

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Results for: %s Përfundime Kërkimi për: %s Details

Search Results for: %s

Search Results for: %s

Përfundime Kërkimi për: %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
More Details

More

More

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
<span class="posted-on"><strong>Published on<span class="semicolon">:</span></strong> %1$s</span><span class="byline"><strong>Author<span class="semicolon">:</span></strong> %2$s</span> <span class="posted-on"><strong>Postuar në<span class="semicolon">:</span></strong> %1$s</span><span class="byline"><strong>Autor<span class="semicolon">:</span></strong> %2$s</span> Details

<span class="posted-on"><strong>Published on<span class="semicolon">:</span></strong> %1$s</span><span class="byline"><strong>Author<span class="semicolon">:</span></strong> %2$s</span>

<span class="posted-on"><strong>Published on<span class="semicolon">:</span></strong> %1$s</span><span class="byline"><strong>Author<span class="semicolon">:</span></strong> %2$s</span>

<span class="posted-on"><strong>Postuar në<span class="semicolon">:</span></strong> %1$s</span><span class="byline"><strong>Autor<span class="semicolon">:</span></strong> %2$s</span>

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Your comment is awaiting moderation. Komenti juaj po pret moderimin. Details

Your comment is awaiting moderation.

Your comment is awaiting moderation.

Komenti juaj po pret moderimin.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Next Post Postimi Pasues Details

Next Post

Next Post

Postimi Pasues

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Previous Post Postimi i Mëparshëm Details

Previous Post

Previous Post

Postimi i Mëparshëm

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Post navigation Lëvizje te postimet Details

Post navigation

Post navigation

Lëvizje te postimet

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Newer posts Postime më të reja Details

Newer posts

Newer posts

Postime më të reja

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Older posts Postime më të vjetra Details

Older posts

Older posts

Postime më të vjetra

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Posts navigation Lëvizje te postimet Details

Posts navigation

Posts navigation

Lëvizje te postimet

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
on Open Sans font: on or off on Details

on

on

on

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Context:
Open Sans font: on or off
Date added:
2014-06-04 19:02:40 GMT
References:
  • includes/extras.php:132
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 4
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as