Translation of Anemone: Albanian Glossary

87 / 87 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1 2 3 6
Filter ↓ Sort ↓ All (87) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
Primary Parësor Details

Primary

Primary

Parësor

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Headings Tituj Details

Headings

Headings

Tituj

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Links Lidhje Details

Links

Links

Lidhje

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Full Width, No Sidebar Gjerësi e Plotë, Pa Anështyllë Details

Full Width, No Sidebar

Full Width, No Sidebar

Gjerësi e Plotë, Pa Anështyllë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Template Name of the plugin/theme
Date added:
2015-09-08 15:10:54 GMT
Translated by:
bujku
References:
  • wp-content/themes/premium/anemone/page-templates/fullwidth-page.php:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Anemone is a clean, responsive, retina ready and modern WordPress theme suitable for personal blogs or small and medium sized magazine websites. It comes with theme customizer, parallax hero, wide or boxed layout, sidebar positions, sticky menu, sticky sidebar, featured posts, custom widgets, and many other options which make your work easier. We hope you will enjoy it and have a good time publishing your articles. Anemone është një temë WordPress-i moderne, e qëruar, reaguese dhe gati për retinën, e përshtatshme për blogje personale ose sajte revistash të vegjël ose të mesëm. Shoqërohet nga një përshtatës teme, <em>parallax hero</em>, skemë të gjerë ose brenda kutie, pozicione anështyllash, menu të fiksueshme, anështylla të fiksueshme, postime të zgjedhura, widget-e të personalizueshëm, dhe mjaft mundësi të tjera që e bëjnë më të lehtë punën tuaj. Shpresojmë t&#8217;ju pëlqejë dhe të kënaqeni gjatë botimit të artikujve tuaj. Details

Anemone is a clean, responsive, retina ready and modern WordPress theme suitable for personal blogs or small and medium sized magazine websites. It comes with theme customizer, parallax hero, wide or boxed layout, sidebar positions, sticky menu, sticky sidebar, featured posts, custom widgets, and many other options which make your work easier. We hope you will enjoy it and have a good time publishing your articles.

Anemone is a clean, responsive, retina ready and modern WordPress theme suitable for personal blogs or small and medium sized magazine websites. It comes with theme customizer, parallax hero, wide or boxed layout, sidebar positions, sticky menu, sticky sidebar, featured posts, custom widgets, and many other options which make your work easier. We hope you will enjoy it and have a good time publishing your articles.

Anemone është një temë WordPress-i moderne, e qëruar, reaguese dhe gati për retinën, e përshtatshme për blogje personale ose sajte revistash të vegjël ose të mesëm. Shoqërohet nga një përshtatës teme, <em>parallax hero</em>, skemë të gjerë ose brenda kutie, pozicione anështyllash, menu të fiksueshme, anështylla të fiksueshme, postime të zgjedhura, widget-e të personalizueshëm, dhe mjaft mundësi të tjera që e bëjnë më të lehtë punën tuaj. Shpresojmë t&#8217;ju pëlqejë dhe të kënaqeni gjatë botimit të artikujve tuaj.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2015-11-03 20:05:43 GMT
References:
  • wp-content/themes/premium/anemone/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Skip Anashkaloje Details

Skip

Skip

Anashkaloje

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Loading... Po ngarkohet... Details

Loading...

Loading...

Po ngarkohet...

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Kërkoni Details

Search

Search

Kërkoni

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2015-09-08 15:10:53 GMT
References:
  • template-parts/site-nav.php:34
  • template-parts/site-nav.php:35
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Home Hyrje Details

Home

Home

Hyrje

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Menu Menu Details

Menu

Menu

Menu

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Skip to content Kaloni te lënda Details

Skip to content

Skip to content

Kaloni te lënda

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Featured E zgjedhur Details

Featured

Featured

E zgjedhur

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2015-09-08 15:10:52 GMT
References:
  • template-parts/content.php:18
  • template-parts/content.php:33
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
It seems we can&rsquo;t find what you&rsquo;re looking for. Perhaps searching can help. Duket se nuk gjejmë dot ç&rsquo;po kërkonit. Ndoshta mund t&#8217;ju ndihë kërkimi. Details

It seems we can&rsquo;t find what you&rsquo;re looking for. Perhaps searching can help.

It seems we can&rsquo;t find what you&rsquo;re looking for. Perhaps searching can help.

Duket se nuk gjejmë dot ç&rsquo;po kërkonit. Ndoshta mund t&#8217;ju ndihë kërkimi.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords. Na ndjeni, por nuk u përputh gjë me termat tuaj të kërkimit. Ju lutemi, riprovoni me ndoca fjalëkyçe të tjera. Details

Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords.

Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords.

Na ndjeni, por nuk u përputh gjë me termat tuaj të kërkimit. Ju lutemi, riprovoni me ndoca fjalëkyçe të tjera.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Ready to publish your first post? <a href="%1$s">Get started here</a>. Gati për botimin e postimit tuaj të parë? <a href="%1$s">Fillojani këtu</a>. Details

Ready to publish your first post? <a href="%1$s">Get started here</a>.

Ready to publish your first post? <a href="%1$s">Get started here</a>.

Gati për botimin e postimit tuaj të parë? <a href="%1$s">Fillojani këtu</a>.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 6
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as