Translation of Antenna: Albanian Glossary

131 / 132 Strings (99 %)

Validator: bujku. More information.

1 2 3 9
Filter ↓ Sort ↓ All (132) Untranslated (1) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
no-subset Add new subset (cyrillic, greek, devanagari, vietnamese) no-subset Details

no-subset

no-subset

no-subset

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Context:
Add new subset (cyrillic, greek, devanagari, vietnamese)
Comment:
Translators: To add an additional character subset specific to your
language, translate this to 'greek', 'cyrillic', 'devanagari' or
'vietnamese'. Do not translate into your own language.
Date added:
2020-03-24 00:14:31 GMT
References:
  • inc/extras.php:95
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Primary Parësor Details

Primary

Primary

Parësor

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Main Accent Theksimi Kryesor Details

Main Accent

Main Accent

Theksimi Kryesor

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Select Category: Përzgjidhni Kategori: Details

Select Category:

Select Category:

Përzgjidhni Kategori:

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Full Width Page Faqe Në Gjerësi të Plotë Details

Full Width Page

Full Width Page

Faqe Në Gjerësi të Plotë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Template Name of the plugin/theme
Date added:
2014-11-26 09:29:10 GMT
References:
  • wp-content/themes/premium/antenna/page-templates/full-width-page.php:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Antenna is a responsive and beautiful magazine theme for all those who need a great looking website. Antenna is focused on clean and modern design that supports boxed and full width layout. It is really easy to setup via theme customizer. Antenna është një temë revistash, reaguese dhe shumë e bukur, për tërë ata që duan një sajt që duket shkëlqyeshëm. Antenna bazohet në një skemë grafike të pastër dhe moderne që mbulon skema në gjerësi të plotë ose brenda kuadratesh. Është shumë e lehtë ta rregullosh përmes përshtatësit të temës. Details

Antenna is a responsive and beautiful magazine theme for all those who need a great looking website. Antenna is focused on clean and modern design that supports boxed and full width layout. It is really easy to setup via theme customizer.

Antenna is a responsive and beautiful magazine theme for all those who need a great looking website. Antenna is focused on clean and modern design that supports boxed and full width layout. It is really easy to setup via theme customizer.

Antenna është një temë revistash, reaguese dhe shumë e bukur, për tërë ata që duan një sajt që duket shkëlqyeshëm. Antenna bazohet në një skemë grafike të pastër dhe moderne që mbulon skema në gjerësi të plotë ose brenda kuadratesh. Është shumë e lehtë ta rregullosh përmes përshtatësit të temës.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2016-03-20 08:43:07 GMT
References:
  • wp-content/themes/premium/antenna/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Meta Meta Details

Meta

Meta

Meta

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search submit button Kërkoni Details

Search

Search

Kërkoni

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search … placeholder Kërkim … Details

Search …

Search …

Kërkim …

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search for: label Kërko për: Details

Search for:

Search for:

Kërko për:

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Results for: %s Përfundime Kërkimi për: %s Details

Search Results for: %s

Search Results for: %s

Përfundime Kërkimi për: %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Post List Listë Postimesh Details

Post List

Post List

Listë Postimesh

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Display a post list. Shfaqni një listë postimesh. Details

Display a post list.

Display a post list.

Shfaqni një listë postimesh.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Post List (Antenna) Listë Postimesh (Antenna) Details

Post List (Antenna)

Post List (Antenna)

Listë Postimesh (Antenna)

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Post Carousel Rrotullame Postimesh Details

Post Carousel

Post Carousel

Rrotullame Postimesh

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 9
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as