Translation of Ari: Albanian Glossary

75 / 75 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1 2 3 5
Filter ↓ Sort ↓ All (75) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
Published <span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s" pubdate>%2$s</time></span> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a> Botuar më <span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s" pubdate>%2$s</time></span> te <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a> Details

Published <span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s" pubdate>%2$s</time></span> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a>

Published <span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s" pubdate>%2$s</time></span> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a>

Botuar më <span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s" pubdate>%2$s</time></span> te <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a>

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Tags: Etiketa: Details

Tags:

Tags:

Etiketa:

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
translators: used between list items, there is a space after the comma
Date added:
2017-01-26 03:54:34 GMT
References:
  • content.php:49
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Full Width page Faqe Në Gjerësi të Plotë Details

Full Width page

Full Width page

Faqe Në Gjerësi të Plotë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Template Name of the plugin/theme
Date added:
2014-11-26 09:29:10 GMT
References:
  • wp-content/themes/pub/ari/full-width-page.php:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
A beautifully designed minimalistic blog theme. It comes with two color schemes and allows you to customize links and text colors. Also it supports a custom header, a custom background, a custom menu and two optional widget areas in sidebars. Together, all of these features help you to control how to present your blog to your readers. Një temë minimaliste blogjesh e hartuar hijshëm. Ofrohet me dy skema ngjyrash dhe ju lejon të përshtatni ngjyra lidhjesh dhe teksti. Mbulon gjithashtu krye të personalizuar, sfond të personalizuar, menu të personalizuar dhe dy fusha opsionale widget-esh në anështylla. Krejt këto karakteristika së bashku ju ndihmojnë të kontrolloni se si paraqitet blogu juaj para lexuesve. Details

A beautifully designed minimalistic blog theme. It comes with two color schemes and allows you to customize links and text colors. Also it supports a custom header, a custom background, a custom menu and two optional widget areas in sidebars. Together, all of these features help you to control how to present your blog to your readers.

A beautifully designed minimalistic blog theme. It comes with two color schemes and allows you to customize links and text colors. Also it supports a custom header, a custom background, a custom menu and two optional widget areas in sidebars. Together, all of these features help you to control how to present your blog to your readers.

Një temë minimaliste blogjesh e hartuar hijshëm. Ofrohet me dy skema ngjyrash dhe ju lejon të përshtatni ngjyra lidhjesh dhe teksti. Mbulon gjithashtu krye të personalizuar, sfond të personalizuar, menu të personalizuar dhe dy fusha opsionale widget-esh në anështylla. Krejt këto karakteristika së bashku ju ndihmojnë të kontrolloni se si paraqitet blogu juaj para lexuesve.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2016-02-08 22:46:17 GMT
References:
  • wp-content/themes/pub/ari/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Skip to content Hidhu te lënda Details

Skip to content

Skip to content

Hidhu te lënda

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Menu Menu Details

Menu

Menu

Menu

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords. Na ndjeni, por nuk u përputh gjë me kriterin tuaj të kërkimit. Ju lutemi, riprovoni me ndonjë fjalëkyç tjetër. Details

Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords.

Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords.

Na ndjeni, por nuk u përputh gjë me kriterin tuaj të kërkimit. Ju lutemi, riprovoni me ndonjë fjalëkyç tjetër.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Results for: %s Përfundime Kërkimi për: %s Details

Search Results for: %s

Search Results for: %s

Përfundime Kërkimi për: %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Ready to publish your first post? <a href="%1$s">Get started here</a>. Gati për botimin e postimit tuaj të parë? <a href="%1$s">Fillojani këtu</a>. Details

Ready to publish your first post? <a href="%1$s">Get started here</a>.

Ready to publish your first post? <a href="%1$s">Get started here</a>.

Gati për botimin e postimit tuaj të parë? <a href="%1$s">Fillojani këtu</a>.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
No posts to display Po postime për shfaqje Details

No posts to display

No posts to display

Po postime për shfaqje

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Page %s Faqe %s Details

Page %s

Page %s

Faqe %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
%s Theme Options Mundësi Teme %s Details

%s Theme Options

%s Theme Options

Mundësi Teme %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Default color: %s Ngjyrë parazgjedhje: %s Details

Default color: %s

Default color: %s

Ngjyrë parazgjedhje: %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 13:51:04 GMT
References:
  • inc/theme-options/theme-options.php:251
  • inc/theme-options/theme-options.php:268
  • inc/theme-options/theme-options.php:285
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Select a Color Përzgjidhni Ngjyrë Details

Select a Color

Select a Color

Përzgjidhni Ngjyrë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 13:51:04 GMT
References:
  • inc/theme-options/theme-options.php:248
  • inc/theme-options/theme-options.php:265
  • inc/theme-options/theme-options.php:282
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Dark I errët Details

Dark

Dark

I errët

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 5
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as