Translation of AutoFocus: Albanian Glossary

50 / 50 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1 2 3 4
Filter ↓ Sort ↓ All (50) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
on Gentium Book Basic font: on or off on Details

on

on

on

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Context:
Gentium Book Basic font: on or off
Comment:
translators: If there are characters in your language that are not supported by Gentium Book Basic, translate this to 'off'. Do not translate into your own language.
Date added:
2018-11-29 08:35:50 GMT
Translated by:
bujku
References:
  • functions.php:73
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
An elegant, minimal theme designed for artists, photographers, and other creatives seeking a simple but beautiful way to showcase their talents online. Një temë elegante, minimale, e hartuar për artistë, fotografë, dhe krijues të tjerë që kërkojnë një rrugë të thjeshtë, por të hijshme, për të shpalosur talentin e tyre në linjë. Details

An elegant, minimal theme designed for artists, photographers, and other creatives seeking a simple but beautiful way to showcase their talents online.

An elegant, minimal theme designed for artists, photographers, and other creatives seeking a simple but beautiful way to showcase their talents online.

Një temë elegante, minimale, e hartuar për artistë, fotografë, dhe krijues të tjerë që kërkojnë një rrugë të thjeshtë, por të hijshme, për të shpalosur talentin e tyre në linjë.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Newer: %link Më i ri: %link Details

Newer: %link

Newer: %link

Më i ri: %link

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Older: %link Më i vjetër: %link Details

Older: %link

Older: %link

Më i vjetër: %link

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Browse Shfletoni Details

Browse

Browse

Shfletoni

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
This entry was published on %1$s at %2$s and is filed under %3$s. Ky zë qe botuar më %1$s te %2$s dhe sistemuar nën %3$s. Details

This entry was published on %1$s at %2$s and is filed under %3$s.

This entry was published on %1$s at %2$s and is filed under %3$s.

Ky zë qe botuar më %1$s te %2$s dhe sistemuar nën %3$s.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
This entry was written by %1$s and published on %2$s at %3$s. It’s filed under %4$s. Ky zë qe shkruar nga %1$s dhe botuar më %2$s te %3$s. Është sistemuar nën %4$s. Details

This entry was written by %1$s and published on %2$s at %3$s. It’s filed under %4$s.

This entry was written by %1$s and published on %2$s at %3$s. It’s filed under %4$s.

Ky zë qe shkruar nga %1$s dhe botuar më %2$s te %3$s. Është sistemuar nën %4$s.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
This entry was published on %1$s at %2$s. It’s filed under %3$s and tagged %4$s. Ky zë qe botuar më %1$s te %2$s. Është sistemuar nën %3$s dhe etiketuar me %4$s. Details

This entry was published on %1$s at %2$s. It’s filed under %3$s and tagged %4$s.

This entry was published on %1$s at %2$s. It’s filed under %3$s and tagged %4$s.

Ky zë qe botuar më %1$s te %2$s. Është sistemuar nën %3$s dhe etiketuar me %4$s.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
This entry was written by %1$s and published on %2$s at %3$s. It’s filed under %4$s and tagged %5$s. Ky zë qe shkruar nga %1$s dhe botuar më %2$s te %3$s. Është sistemuar nën %4$s dhe etiketuar me %5$s. Details

This entry was written by %1$s and published on %2$s at %3$s. It’s filed under %4$s and tagged %5$s.

This entry was written by %1$s and published on %2$s at %3$s. It’s filed under %4$s and tagged %5$s.

Ky zë qe shkruar nga %1$s dhe botuar më %2$s te %3$s. Është sistemuar nën %4$s dhe etiketuar me %5$s.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
, , Details

,

,

,

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Results for: <em>%s</em> Përfundime Kërkimi për: <em>%s</em> Details

Search Results for: <em>%s</em>

Search Results for: <em>%s</em>

Përfundime Kërkimi për: <em>%s</em>

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Permalink to %s Permalidhje te %s Details

Permalink to %s

Permalink to %s

Permalidhje te %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Follow any comments here with the <a href="%1$s" title="RSS feed for %2$s">RSS feed for this post</a>. Ndiqni çfarëdo komenti të këtushëm përmes <a href="%1$s" title="Prurje RSS për %2$s">Prurjeve RSS për këtë postim</a>. Details

Follow any comments here with the <a href="%1$s" title="RSS feed for %2$s">RSS feed for this post</a>.

Follow any comments here with the <a href="%1$s" title="RSS feed for %2$s">RSS feed for this post</a>.

Ndiqni çfarëdo komenti të këtushëm përmes <a href="%1$s" title="Prurje RSS për %2$s">Prurjeve RSS për këtë postim</a>.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Bookmark the <a href="%1$s" title="Permalink to %2$s" rel="bookmark">permalink</a>. Faqeruani <a href="%1$s" title="Permalidhje për te %2$s" rel="bookmark">permalidhjen</a>. Details

Bookmark the <a href="%1$s" title="Permalink to %2$s" rel="bookmark">permalink</a>.

Bookmark the <a href="%1$s" title="Permalink to %2$s" rel="bookmark">permalink</a>.

Faqeruani <a href="%1$s" title="Permalidhje për te %2$s" rel="bookmark">permalidhjen</a>.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
<span class="meta-prep meta-prep-entry-date">Published </span> at <a href="%1$s" title="Link to full-size image">%2$s &times; %3$s</a> in <a href="%4$s" title="Return to %5$s" rel="gallery">%5$s</a>. <span class="meta-prep meta-prep-entry-date">Botuar </span> te <a href="%1$s" title="Lidhje për te figura në madhësi të plotë">%2$s &times; %3$s</a><a href="%4$s" title="Kthehuni te %5$s" rel="gallery">%5$s</a>. Details

<span class="meta-prep meta-prep-entry-date">Published </span> at <a href="%1$s" title="Link to full-size image">%2$s &times; %3$s</a> in <a href="%4$s" title="Return to %5$s" rel="gallery">%5$s</a>.

<span class="meta-prep meta-prep-entry-date">Published </span> at <a href="%1$s" title="Link to full-size image">%2$s &times; %3$s</a> in <a href="%4$s" title="Return to %5$s" rel="gallery">%5$s</a>.

<span class="meta-prep meta-prep-entry-date">Botuar </span> te <a href="%1$s" title="Lidhje për te figura në madhësi të plotë">%2$s &times; %3$s</a><a href="%4$s" title="Kthehuni te %5$s" rel="gallery">%5$s</a>.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 4
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as