Translation of AutoFocus: Albanian Glossary

50 / 50 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1
Filter ↓ Sort ↓ All (50) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0) Current Filter (1)
Prio Original string Translation
An elegant, minimal theme designed for artists, photographers, and other creatives seeking a simple but beautiful way to showcase their talents online. Një temë elegante, minimale, e hartuar për artistë, fotografë, dhe krijues të tjerë që kërkojnë një rrugë të thjeshtë, por të hijshme, për të shpalosur talentin e tyre në linjë. Details

An elegant, minimal theme designed for artists, photographers, and other creatives seeking a simple but beautiful way to showcase their talents online.

An elegant, minimal theme designed for artists, photographers, and other creatives seeking a simple but beautiful way to showcase their talents online.

Një temë elegante, minimale, e hartuar për artistë, fotografë, dhe krijues të tjerë që kërkojnë një rrugë të thjeshtë, por të hijshme, për të shpalosur talentin e tyre në linjë.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as