Translation of Editor: Albanian Glossary

51 / 66 Strings (77 %)

Note: These translations will only be activated on WordPress.com when 85% of the strings have been translated. Currently only 77% are translated.

Validator: bujku. More information.

1 3 4 5
Filter ↓ Sort ↓ All (66) Untranslated (15) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
Tag / You have to log in to add a translation. Details

Tag /

Tag /

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Category / You have to log in to add a translation. Details

Category /

Category /

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Try looking in the monthly archives. %1$s Provoni të shihni arkivat mujorë. %1$s Details

Try looking in the monthly archives. %1$s

Try looking in the monthly archives. %1$s

Provoni të shihni arkivat mujorë. %1$s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
translators: %1$s: smiley
Date added:
2014-10-31 21:31:19 GMT
References:
  • 404.php:50
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Most Used Categories Kategoritë Më të Përdorura Details

Most Used Categories

Most Used Categories

Kategoritë Më të Përdorura

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
It looks like nothing was found at this location. Please use the search box and links below to locate the content you were looking for. Duket se s’u gjet gjë në këtë vend. Ju lutemi, përdorni kuadratin e kërkimeve dhe lidhjet më poshtë që të lokalizoni lëndën që po kërkonit. Details

It looks like nothing was found at this location. Please use the search box and links below to locate the content you were looking for.

It looks like nothing was found at this location. Please use the search box and links below to locate the content you were looking for.

Duket se s’u gjet gjë në këtë vend. Ju lutemi, përdorni kuadratin e kërkimeve dhe lidhjet më poshtë që të lokalizoni lëndën që po kërkonit.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
404 / Page Not Found 404 / S’u Gjet Faqe Details

404 / Page Not Found

404 / Page Not Found

404 / S’u Gjet Faqe

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 3 4 5
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as