Translation of Eventbrite Single Event: Albanian Glossary

87 / 88 Strings (98 %)

Validator: bujku. More information.

1
Filter ↓ Sort ↓ All (88) Untranslated (1) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0) Current Filter (1)
Prio Original string Translation
You don't have any published pages. To use this feature <a href='%s'>create a new page</a> then come back here and update this. Nuk keni ndonjë faqe të botuar. Që të përdorni këtë veçori <a href='%s'>krijoni një faqe të re</a>, mandej rikthehuni këtu dhe përditësoni këtë. Details

You don't have any published pages. To use this feature <a href='%s'>create a new page</a> then come back here and update this.

You don't have any published pages. To use this feature <a href='%s'>create a new page</a> then come back here and update this.

Nuk keni ndonjë faqe të botuar. Që të përdorni këtë veçori <a href='%s'>krijoni një faqe të re</a>, mandej rikthehuni këtu dhe përditësoni këtë.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as