Translation of Fictive: Albanian Glossary

73 / 73 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1 2 3 5
Filter ↓ Sort ↓ All (73) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
Theme Options Mundësi Teme Details

Theme Options

Theme Options

Mundësi Teme

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Links, Aside Posts, and Gallery Posts Lidhje, Postime Anësore, dhe Postime Galerie Details

Links, Aside Posts, and Gallery Posts

Links, Aside Posts, and Gallery Posts

Lidhje, Postime Anësore, dhe Postime Galerie

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Sticky, Image, and Link Posts Postime Lidhjesh, Figurash, dhe Ngjitëse Details

Sticky, Image, and Link Posts

Sticky, Image, and Link Posts

Postime Lidhjesh, Figurash, dhe Ngjitëse

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Video and Audio Posts Postim Video dhe Audio Details

Video and Audio Posts

Video and Audio Posts

Postim Video dhe Audio

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Quote and Status Posts Postime Citimesh dhe Gjendjeje Details

Quote and Status Posts

Quote and Status Posts

Postime Citimesh dhe Gjendjeje

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Eventbrite event Veprimtari Eventbrite Details

Eventbrite event

Eventbrite event

Veprimtari Eventbrite

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2016-03-20 08:29:42 GMT
References:
  • eventbrite/eventbrite-index.php:38
  • eventbrite/eventbrite-single.php:25
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
https://wordpress.com/themes/ https://wordpress.com/themes/ Details

https://wordpress.com/themes/

https://wordpress.com/themes/

https://wordpress.com/themes/

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Author URI of the plugin/theme
Date added:
2014-12-10 17:10:53 GMT
Translated by:
bujku
References:
  • wp-content/themes/pub/fictive/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Fictive is all about you -- your style, your look, your story. Make it personal with a custom header image, a Gravatar, and links to your favorite social networks. Use Post Formats to dress up your content, add a custom menu and widgets, or keep it simple with a fixed-position header. Fictive është në shërbimin tuaj -- stili juaj, pamja juaj, historia juaj. Bëjeni personal me një figurë vetjake kryesh, një Gravatar, dhe lidhje për te rrjetet tuaj shoqërorë të parapëlqyer. Përdorini Formatet e Postimeve për të zbukuruar lëndën tuaj, shtoni menu dhe widget-e vetjake, ose mbajeni të thjeshtë me një krye me pozicion të fiksuar. Details

Fictive is all about you -- your style, your look, your story. Make it personal with a custom header image, a Gravatar, and links to your favorite social networks. Use Post Formats to dress up your content, add a custom menu and widgets, or keep it simple with a fixed-position header.

Fictive is all about you -- your style, your look, your story. Make it personal with a custom header image, a Gravatar, and links to your favorite social networks. Use Post Formats to dress up your content, add a custom menu and widgets, or keep it simple with a fixed-position header.

Fictive është në shërbimin tuaj -- stili juaj, pamja juaj, historia juaj. Bëjeni personal me një figurë vetjake kryesh, një Gravatar, dhe lidhje për te rrjetet tuaj shoqërorë të parapëlqyer. Përdorini Formatet e Postimeve për të zbukuruar lëndën tuaj, shtoni menu dhe widget-e vetjake, ose mbajeni të thjeshtë me një krye me pozicion të fiksuar.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2018-11-29 09:47:50 GMT
Translated by:
bujku
References:
  • wp-content/themes/pub/fictive/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Results for: %s Përfundime Kërkimi për: %s Details

Search Results for: %s

Search Results for: %s

Përfundime Kërkimi për: %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
%1$s at %2$s 1: date, 2: time %1$s te %2$s Details

%1$s at %2$s

%1$s at %2$s

%1$s te %2$s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Context:
1: date, 2: time
Date added:
2014-06-01 15:18:59 GMT
References:
  • inc/template-tags.php:144
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Your comment is awaiting moderation. Komenti juaj po pret moderimin. Details

Your comment is awaiting moderation.

Your comment is awaiting moderation.

Komenti juaj po pret moderimin.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
%s <span class="says">says:</span> %s <span class="says">thotë:</span> Details

%s <span class="says">says:</span>

%s <span class="says">says:</span>

%s <span class="says">thotë:</span>

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Pingback: Pingback: Details

Pingback:

Pingback:

Pingback:

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
<span class="post-date"><a href="%1$s" title="%2$s" rel="bookmark"><time class="entry-date" datetime="%3$s">%4$s</time></a></span><span class="byline"><span class="author vcard"><a class="url fn n" href="%5$s" title="%6$s" rel="author">%7$s</a></span></span> <span class="post-date"><a href="%1$s" title="%2$s" rel="bookmark"><time class="entry-date" datetime="%3$s">%4$s</time></a></span><span class="byline"><span class="author vcard"><a class="url fn n" href="%5$s" title="%6$s" rel="author">%7$s</a></span></span> Details

<span class="post-date"><a href="%1$s" title="%2$s" rel="bookmark"><time class="entry-date" datetime="%3$s">%4$s</time></a></span><span class="byline"><span class="author vcard"><a class="url fn n" href="%5$s" title="%6$s" rel="author">%7$s</a></span></span>

<span class="post-date"><a href="%1$s" title="%2$s" rel="bookmark"><time class="entry-date" datetime="%3$s">%4$s</time></a></span><span class="byline"><span class="author vcard"><a class="url fn n" href="%5$s" title="%6$s" rel="author">%7$s</a></span></span>

<span class="post-date"><a href="%1$s" title="%2$s" rel="bookmark"><time class="entry-date" datetime="%3$s">%4$s</time></a></span><span class="byline"><span class="author vcard"><a class="url fn n" href="%5$s" title="%6$s" rel="author">%7$s</a></span></span>

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
View all posts by %s Shihni tërë postimet nga %s Details

View all posts by %s

View all posts by %s

Shihni tërë postimet nga %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 15:18:44 GMT
References:
  • inc/template-tags.php:78
  • inc/template-tags.php:89
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 5
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as