Translation of Fiore: Albanian Glossary

72 / 72 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1
Filter ↓ Sort ↓ All (72) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0) Current Filter (1)
Prio Original string Translation
A light, feminine theme in vintage colors, with support for post formats, a fixed toggle sidebar, and a responsive layout for small screens. Një temë e lehtë, femërore, në ngjyra të dikurshme, me mbulim formatesh postimi, një anështyllë të fiksuar, që shfaqet ose fshihet, dhe skemë reaguese për ekrane të vegjël. Details

A light, feminine theme in vintage colors, with support for post formats, a fixed toggle sidebar, and a responsive layout for small screens.

A light, feminine theme in vintage colors, with support for post formats, a fixed toggle sidebar, and a responsive layout for small screens.

Një temë e lehtë, femërore, në ngjyra të dikurshme, me mbulim formatesh postimi, një anështyllë të fiksuar, që shfaqet ose fshihet, dhe skemë reaguese për ekrane të vegjël.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2018-11-30 12:50:43 GMT
Translated by:
bujku
References:
  • wp-content/themes/pub/fiore/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as