Translation of Massive Press: Albanian Glossary

54 / 93 Strings (58 %)

Note: These translations will only be activated on WordPress.com when 85% of the strings have been translated. Currently only 58% are translated.

Validator: bujku. More information.

1
Filter ↓ Sort ↓ All (93) Untranslated (39) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0) Current Filter (1)
Prio Original string Translation
A clean, three-column, responsive grid-based magazine/news theme great for handling larger amounts of content. With a 100% widgetized home page template, Massive Press allows for great flexibility and content integration. Choose to show one, two, or no sidebars, leaving the content full width. With options to arrange the sidebar order, display images in a slider widget, and more, Massive Press allows for easy customization and unique page layouts. Një temë e pastër, me tre shtylla, reaguese, e bazuar në rrjetën tipografike, për revista/lajme, për trajtim të një sasie të konsiderueshme lënde. Me një gjedhe 100% të widget-izuar për faqen hyrëse, Massive Press lejon zhdërvjelltësi të madhe dhe integrim lënde. Zgjidhni shfaqjen e një, dy, ose asnjë anështylle, duke lënë për lëndën gjerësi të plotë. Me mundësi për sistemim të radhës në anështyllë, shfaqje figurash në një rrëshqitës, etj, Massive Press lejon personalizim të lehtë dhe skema unike faqesh. Details

A clean, three-column, responsive grid-based magazine/news theme great for handling larger amounts of content. With a 100% widgetized home page template, Massive Press allows for great flexibility and content integration. Choose to show one, two, or no sidebars, leaving the content full width. With options to arrange the sidebar order, display images in a slider widget, and more, Massive Press allows for easy customization and unique page layouts.

A clean, three-column, responsive grid-based magazine/news theme great for handling larger amounts of content. With a 100% widgetized home page template, Massive Press allows for great flexibility and content integration. Choose to show one, two, or no sidebars, leaving the content full width. With options to arrange the sidebar order, display images in a slider widget, and more, Massive Press allows for easy customization and unique page layouts.

Një temë e pastër, me tre shtylla, reaguese, e bazuar në rrjetën tipografike, për revista/lajme, për trajtim të një sasie të konsiderueshme lënde. Me një gjedhe 100% të widget-izuar për faqen hyrëse, Massive Press lejon zhdërvjelltësi të madhe dhe integrim lënde. Zgjidhni shfaqjen e një, dy, ose asnjë anështylle, duke lënë për lëndën gjerësi të plotë. Me mundësi për sistemim të radhës në anështyllë, shfaqje figurash në një rrëshqitës, etj, Massive Press lejon personalizim të lehtë dhe skema unike faqesh.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2016-02-12 20:49:39 GMT
References:
  • wp-content/themes/premium/massive-press/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as