Translation of Matala: Albanian Glossary

79 / 79 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1 2 3 6
Filter ↓ Sort ↓ All (79) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
<span class="meta-prep meta-prep-entry-date">Published </span> <span class="entry-date"><abbr class="published" title="%1$s">%2$s</abbr></span> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a> <span class="meta-prep meta-prep-entry-date">Botuar më </span> <span class="entry-date"><abbr class="published" title="%1$s">%2$s</abbr></span> te <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a> Details

<span class="meta-prep meta-prep-entry-date">Published </span> <span class="entry-date"><abbr class="published" title="%1$s">%2$s</abbr></span> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a>

<span class="meta-prep meta-prep-entry-date">Published </span> <span class="entry-date"><abbr class="published" title="%1$s">%2$s</abbr></span> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a>

<span class="meta-prep meta-prep-entry-date">Botuar më </span> <span class="entry-date"><abbr class="published" title="%1$s">%2$s</abbr></span> te <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a>

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Matala is a colorful, textured theme that supports two widget areas, six post formats, and several customization options, including custom background, custom header and an optional random image gallery on single image pages. Matala është një temë plot ngjyra, me teksturë, që mbulon dy zona widget-esh, gjashtë formate postimesh, dhe disa mundësi personalizimi, përfshi sfonde të përshtatur, krye të përshtatur dhe një galeri figurash që shfaqen kuturu, një figurë, një faqe. Details

Matala is a colorful, textured theme that supports two widget areas, six post formats, and several customization options, including custom background, custom header and an optional random image gallery on single image pages.

Matala is a colorful, textured theme that supports two widget areas, six post formats, and several customization options, including custom background, custom header and an optional random image gallery on single image pages.

Matala është një temë plot ngjyra, me teksturë, që mbulon dy zona widget-esh, gjashtë formate postimesh, dhe disa mundësi personalizimi, përfshi sfonde të përshtatur, krye të përshtatur dhe një galeri figurash që shfaqen kuturu, një figurë, një faqe.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Tag Archives: %s Arkiva Etiketash: %s Details

Tag Archives: %s

Tag Archives: %s

Arkiva Etiketash: %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Next <span>Post</span> <span>Postimi</span> Pasues Details

Next <span>Post</span>

Next <span>Post</span>

<span>Postimi</span> Pasues

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Previous <span>Post</span> <span>Postimi</span> i Mëparshëm Details

Previous <span>Post</span>

Previous <span>Post</span>

<span>Postimi</span> i Mëparshëm

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Meta Meta Details

Meta

Meta

Meta

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Archives Arkiva Details

Archives

Archives

Arkiva

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Results for: %s Përfundime Kërkimi për: %s Details

Search Results for: %s

Search Results for: %s

Përfundime Kërkimi për: %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Sorry, but nothing matched your search criteria. Perhaps searching will help you find what you are looking for. Na ndjeni, por nuk u përputh gjë me kriterin tuaj. Ndoshta kërkimi do t’ju ndihë të gjeni atë që po kërkoni. Details

Sorry, but nothing matched your search criteria. Perhaps searching will help you find what you are looking for.

Sorry, but nothing matched your search criteria. Perhaps searching will help you find what you are looking for.

Na ndjeni, por nuk u përputh gjë me kriterin tuaj. Ndoshta kërkimi do t’ju ndihë të gjeni atë që po kërkoni.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Not Found Nuk u Gjet Details

Not Found

Not Found

Nuk u Gjet

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Save Options Ruaji Mundësitë Details

Save Options

Save Options

Ruaji Mundësitë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Only applies if you are showing the random photos gallery. (Example: Random Photos.) Ka vend vetëm nëse shfaqni galeri fotosh kuturu. (Shembull: Foto Kuturu.) Details

Only applies if you are showing the random photos gallery. (Example: Random Photos.)

Only applies if you are showing the random photos gallery. (Example: Random Photos.)

Ka vend vetëm nëse shfaqni galeri fotosh kuturu. (Shembull: Foto Kuturu.)

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Random Photos Gallery header: Titull Galerie Fotosh Kuturu: Details

Random Photos Gallery header:

Random Photos Gallery header:

Titull Galerie Fotosh Kuturu:

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
You can find the "Random Photos" gallery at the bottom of single-image pages. It will display three random photos that you have added to your posts. Galerinë "Foto Kuturu" mund ta gjeni në fund të faqeve një figurë, një faqe. Do të shfaqë tre foto kuturu nga ato që keni shtuar në postimet tuaja. Details

You can find the "Random Photos" gallery at the bottom of single-image pages. It will display three random photos that you have added to your posts.

You can find the "Random Photos" gallery at the bottom of single-image pages. It will display three random photos that you have added to your posts.

Galerinë "Foto Kuturu" mund ta gjeni në fund të faqeve një figurë, një faqe. Do të shfaqë tre foto kuturu nga ato që keni shtuar në postimet tuaja.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Show Random Photos Gallery? Të shfaqet Galeria e Fotove Kuturu? Details

Show Random Photos Gallery?

Show Random Photos Gallery?

Të shfaqet Galeria e Fotove Kuturu?

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 6
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as