Translation of Ryu: Albanian Glossary

112 / 112 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1 2 3 8
Filter ↓ Sort ↓ All (112) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
Your Gravatar Gravatari juaj Details

Your Gravatar

Your Gravatar

Gravatari juaj

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
<span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s">%2$s</time></span><span class="full-size-link"><a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a></span> <span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s">%2$s</time></span><span class="full-size-link"><a href="%3$s" title="Lidhje për te figura në madhësi të plotë">%4$s &times; %5$s</a></span> Details

<span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s">%2$s</time></span><span class="full-size-link"><a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a></span>

<span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s">%2$s</time></span><span class="full-size-link"><a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a></span>

<span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s">%2$s</time></span><span class="full-size-link"><a href="%3$s" title="Lidhje për te figura në madhësi të plotë">%4$s &times; %5$s</a></span>

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Theme Color Two Ngjyra Dy e Temës Details

Theme Color Two

Theme Color Two

Ngjyra Dy e Temës

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Theme Color One Ngjyra Një e Temës Details

Theme Color One

Theme Color One

Ngjyra Një e Temës

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Background Sfond Details

Background

Background

Sfond

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Instagram Link Lidhje Instagram Details

Instagram Link

Instagram Link

Lidhje Instagram

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Instagram Instagram Details

Instagram

Instagram

Instagram

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
https://wordpress.com/themes/ https://wordpress.com/themes/ Details

https://wordpress.com/themes/

https://wordpress.com/themes/

https://wordpress.com/themes/

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Eventbrite event Veprimtari Eventbrite Details

Eventbrite event

Eventbrite event

Veprimtari Eventbrite

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2016-03-20 08:29:42 GMT
References:
  • eventbrite/eventbrite-index.php:51
  • eventbrite/eventbrite-single.php:38
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Ryu is a clutter-free theme for personal bloggers. It has great readability with a large font size, and the one-column layout is perfect for displaying large images. Optional widgets are located at the top panel with social media links and a search field. Background color for an image post will automatically match the uploaded image in the post. Ryu është një temë pa rrëmujë, për blogje personale. Shkronjat e mëdha i japin lexueshmëri të mirë, dhe skema me një shtyllë është e përsosur për të shfaqur figura të mëdha. Widget-et opsionale gjenden te paneli në krye, tok me lidhje mediash shoqërore dhe një fushë kërkimesh. Ngjyra e sfondit për një postim figure do të përputhet vetvetiu me figurën e ngarkuar te postimi. Details

Ryu is a clutter-free theme for personal bloggers. It has great readability with a large font size, and the one-column layout is perfect for displaying large images. Optional widgets are located at the top panel with social media links and a search field. Background color for an image post will automatically match the uploaded image in the post.

Ryu is a clutter-free theme for personal bloggers. It has great readability with a large font size, and the one-column layout is perfect for displaying large images. Optional widgets are located at the top panel with social media links and a search field. Background color for an image post will automatically match the uploaded image in the post.

Ryu është një temë pa rrëmujë, për blogje personale. Shkronjat e mëdha i japin lexueshmëri të mirë, dhe skema me një shtyllë është e përsosur për të shfaqur figura të mëdha. Widget-et opsionale gjenden te paneli në krye, tok me lidhje mediash shoqërore dhe një fushë kërkimesh. Ngjyra e sfondit për një postim figure do të përputhet vetvetiu me figurën e ngarkuar te postimi.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search submit button Kërko Details

Search

Search

Kërko

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Context:
submit button
Date added:
2018-11-30 19:56:28 GMT
Translated by:
bujku
References:
  • searchform.php:12
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search &hellip; placeholder Kërkoni &hellip; Details

Search &hellip;

Search &hellip;

Kërkoni &hellip;

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Context:
placeholder
Date added:
2018-11-30 19:56:32 GMT
Translated by:
bujku
References:
  • searchform.php:11
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search assistive text Kërkoni Details

Search

Search

Kërkoni

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Results for: %s Përfundime Kërkimi për: %s Details

Search Results for: %s

Search Results for: %s

Përfundime Kërkimi për: %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
It seems we can&rsquo;t find what you&rsquo;re looking for. Perhaps searching can help. Duket se s’gjejmë dot ç’po kërkonit. Ndoshta mund t’ju ndihë kërkimi. Details

It seems we can&rsquo;t find what you&rsquo;re looking for. Perhaps searching can help.

It seems we can&rsquo;t find what you&rsquo;re looking for. Perhaps searching can help.

Duket se s’gjejmë dot ç’po kërkonit. Ndoshta mund t’ju ndihë kërkimi.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 8
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as