Translation of Selecta: Albanian Glossary

77 / 77 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1
Filter ↓ Sort ↓ All (77) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0) Current Filter (1)
Prio Original string Translation
With a featured posts slider on the front page, a wide, one-column template on image and video posts, and archives displayed in gallery format, Selecta is well-suited for blogs which focus primarily on showcasing videos or images. It comes with six color schemes, support for video, image, aside, gallery, quote, chat, and audio post formats, custom header, custom background, and four widget areas -- one in the left sidebar and three in the footer. Me një rrëshqitës postimesh të zgjedhura në faqen ballore, një gjedhe të gjerë, me një shtyllë, në postime figurash dhe videosh, dhe arkiva të shfaqura në format galerish, Selecta është shumë e përshtatshme për blogje që përqendrohen kryesisht në paraqitje videosh ose figurash. Ajo vjen me gjashtë skema ngjyrash, mbulim për formate postimi videosh, figurash, anësoresh, galerish, citimesh, fjalosjesh dhe audioje, krye vetjake, sfond vetjak dhe katër fusha widget-esh -- një te anështylla e majtë dhe tre te fundfaqja. Details

With a featured posts slider on the front page, a wide, one-column template on image and video posts, and archives displayed in gallery format, Selecta is well-suited for blogs which focus primarily on showcasing videos or images. It comes with six color schemes, support for video, image, aside, gallery, quote, chat, and audio post formats, custom header, custom background, and four widget areas -- one in the left sidebar and three in the footer.

With a featured posts slider on the front page, a wide, one-column template on image and video posts, and archives displayed in gallery format, Selecta is well-suited for blogs which focus primarily on showcasing videos or images. It comes with six color schemes, support for video, image, aside, gallery, quote, chat, and audio post formats, custom header, custom background, and four widget areas -- one in the left sidebar and three in the footer.

Me një rrëshqitës postimesh të zgjedhura në faqen ballore, një gjedhe të gjerë, me një shtyllë, në postime figurash dhe videosh, dhe arkiva të shfaqura në format galerish, Selecta është shumë e përshtatshme për blogje që përqendrohen kryesisht në paraqitje videosh ose figurash. Ajo vjen me gjashtë skema ngjyrash, mbulim për formate postimi videosh, figurash, anësoresh, galerish, citimesh, fjalosjesh dhe audioje, krye vetjake, sfond vetjak dhe katër fusha widget-esh -- një te anështylla e majtë dhe tre te fundfaqja.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2018-11-30 19:27:54 GMT
Translated by:
bujku
References:
  • wp-content/themes/pub/selecta/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as