Translation of Shaan: Albanian Glossary

56 / 56 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1 2 3 4
Filter ↓ Sort ↓ All (56) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
Set the tone of your blog with a calm, blue ambiance embellished with subtle textures. Shaan presents a cool and casual atmosphere perfect for sharing your thoughts with the world. Jepini blogut tuaj tonin, përmes një atmosfere të qetë, blu, hijeshuar me tekstura të rafinuara. Shaan paraqet një atmosferë të hijshme dhe të çlirët, e përsosur për të ndarë mendimet tuaja me botën. Details

Set the tone of your blog with a calm, blue ambiance embellished with subtle textures. Shaan presents a cool and casual atmosphere perfect for sharing your thoughts with the world.

Set the tone of your blog with a calm, blue ambiance embellished with subtle textures. Shaan presents a cool and casual atmosphere perfect for sharing your thoughts with the world.

Jepini blogut tuaj tonin, përmes një atmosfere të qetë, blu, hijeshuar me tekstura të rafinuara. Shaan paraqet një atmosferë të hijshme dhe të çlirët, e përsosur për të ndarë mendimet tuaja me botën.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2018-11-30 19:10:48 GMT
Translated by:
bujku
References:
  • wp-content/themes/pub/shaan/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Post navigation Lëvizje te postimet Details

Post navigation

Post navigation

Lëvizje te postimet

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
, , Details

,

,

,

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Tagged: Etiketuar me: Details

Tagged:

Tagged:

Etiketuar me:

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
translators: Both strings end with a space.
Date added:
2018-11-30 19:11:59 GMT
Translated by:
bujku
References:
  • single.php:55
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
♦ ♦ Details

♦

♦

♦

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Posted in: %1$s Postuar në: %1$s Details

Posted in: %1$s

Posted in: %1$s

Postuar në: %1$s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
translators: %1$s is a comma-separated list of categories.
Date added:
2014-06-01 19:49:42 GMT
References:
  • single.php:51
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Categories Kategori Details

Categories

Categories

Kategori

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Type keywords and press Enter Shkruani fjalëkyçe dhe shtypni tastin Enter Details

Type keywords and press Enter

Type keywords and press Enter

Shkruani fjalëkyçe dhe shtypni tastin Enter

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Kërko Details

Search

Search

Kërko

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 19:49:30 GMT
References:
  • searchform.php:8
  • searchform.php:10
  • sidebar.php:10
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Results: “%1$s” Përfundime Kërkimi: “%1$s” Details

Search Results: “%1$s”

Search Results: “%1$s”

Përfundime Kërkimi: “%1$s”

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Newer Posts → Postime Më të Reja → Details

Newer Posts →

Newer Posts →

Postime Më të Reja →

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
← Older Posts ← Postime Më të Vjetra Details

← Older Posts

← Older Posts

← Postime Më të Vjetra

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Posts navigation Lëvizje te postimet Details

Posts navigation

Posts navigation

Lëvizje te postimet

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Pages: Faqe: Details

Pages:

Pages:

Faqe:

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Return to: %s Kthehuni te: %s Details

Return to: %s

Return to: %s

Kthehuni te: %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 4
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as