Translation of Stay: Albanian Glossary

147 / 147 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1
Filter ↓ Sort ↓ All (147) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0) Current Filter (1)
Prio Original string Translation
Designed with hotels, inns, and bed & breakfasts in mind, Stay is the perfect theme for property owners. Take advantage of its Room and Testimonial post types, home page template, large imagery, and minimal layout to show off to potential guests. Hartuar me hotele, bujtina dhe <em>bed & breakfasts</em> në mendje, Stay është tema e përsosur për pronarë pasurish të patundshme. Përfitoni nga llojet e tij të postimit Dhomë dhe Përshtypje, gjedhe faqesh hyrëse, vend të bollshëm për figurat, dhe skemë minimale, që ta nxirrni në pah për mysafirë potencialë. Details

Designed with hotels, inns, and bed & breakfasts in mind, Stay is the perfect theme for property owners. Take advantage of its Room and Testimonial post types, home page template, large imagery, and minimal layout to show off to potential guests.

Designed with hotels, inns, and bed & breakfasts in mind, Stay is the perfect theme for property owners. Take advantage of its Room and Testimonial post types, home page template, large imagery, and minimal layout to show off to potential guests.

Hartuar me hotele, bujtina dhe <em>bed & breakfasts</em> në mendje, Stay është tema e përsosur për pronarë pasurish të patundshme. Përfitoni nga llojet e tij të postimit Dhomë dhe Përshtypje, gjedhe faqesh hyrëse, vend të bollshëm për figurat, dhe skemë minimale, që ta nxirrni në pah për mysafirë potencialë.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2018-11-30 20:55:00 GMT
Translated by:
bujku
References:
  • wp-content/themes/pub/stay/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as