Translation of Sundance: Albanian Glossary

86 / 86 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1 2 3 6
Filter ↓ Sort ↓ All (86) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (1)
Prio Original string Translation
Published <span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s" pubdate>%2$s</time></span> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a> Botuar më <span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s" pubdate>%2$s</time></span> te <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a> Details

Published <span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s" pubdate>%2$s</time></span> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a>

Published <span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s" pubdate>%2$s</time></span> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a>

Botuar më <span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s" pubdate>%2$s</time></span> te <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a>

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Tagged U etiketua Details

Tagged

Tagged

U etiketua

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
translators: used before a list of the post's tags
Date added:
2017-01-28 05:05:16 GMT
References:
  • content.php:50
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
https://wordpress.com/themes/ https://wordpress.com/themes/ Details

https://wordpress.com/themes/

https://wordpress.com/themes/

https://wordpress.com/themes/

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Author URI of the plugin/theme
Date added:
2016-03-16 09:08:31 GMT
References:
  • wp-content/themes/pub/sundance/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Full Width page Faqe Në Gjerësi të Plotë Details

Full Width page

Full Width page

Faqe Në Gjerësi të Plotë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Template Name of the plugin/theme
Date added:
2014-11-26 09:29:10 GMT
References:
  • wp-content/themes/pub/sundance/full-width-page.php:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
A free video theme brought to you by the folks at Automattic. Despite its minimalist design, Sundance was crafted with clean, elegant typography and close attention to detail. The home page offers a featured video carousel. It supports the video post format, widgets, custom background, custom header, custom menus, and a custom link feature for your social media pages. Një temë falas për video, sjellë për ju nga krijuesit në Automattic. Edhe pse minimalist në konceptim, Sundance u punua me tipografi të pastër, elegante dhe me kujdes të posaçëm mbi hollësitë. Faqja hyrëse ofron një rrotullame videosh të zgjedhura. Mbulohen formati i postimeve video, widget-e, sfond vetjak, krye vetjake, menu vetjake, dhe një mekanizëm për lidhje vetjake, për faqet tuaja në media shoqërore. Details

A free video theme brought to you by the folks at Automattic. Despite its minimalist design, Sundance was crafted with clean, elegant typography and close attention to detail. The home page offers a featured video carousel. It supports the video post format, widgets, custom background, custom header, custom menus, and a custom link feature for your social media pages.

A free video theme brought to you by the folks at Automattic. Despite its minimalist design, Sundance was crafted with clean, elegant typography and close attention to detail. The home page offers a featured video carousel. It supports the video post format, widgets, custom background, custom header, custom menus, and a custom link feature for your social media pages.

Një temë falas për video, sjellë për ju nga krijuesit në Automattic. Edhe pse minimalist në konceptim, Sundance u punua me tipografi të pastër, elegante dhe me kujdes të posaçëm mbi hollësitë. Faqja hyrëse ofron një rrotullame videosh të zgjedhura. Mbulohen formati i postimeve video, widget-e, sfond vetjak, krye vetjake, menu vetjake, dhe një mekanizëm për lidhje vetjake, për faqet tuaja në media shoqërore.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2016-03-19 18:00:59 GMT
References:
  • wp-content/themes/pub/sundance/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Flickr Flickr Details

Flickr

Flickr

Flickr

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Google Plus Google Plus Details

Google Plus

Google Plus

Google Plus

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Google+ Google+ Details

Google+

Google+

Google+

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Facebook Facebook Details

Facebook

Facebook

Facebook

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Twitter Twitter Details

Twitter

Twitter

Twitter

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
RSS Feed Prurje RSS Details

RSS Feed

RSS Feed

Prurje RSS

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
RSS RSS Details

RSS

RSS

RSS

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search &hellip; Kërkim &hellip; Details

Search &hellip;

Search &hellip;

Kërkim &hellip;

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Kërko Details

Search

Search

Kërko

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords. Na ndjeni, por nuk u përputh gjë me termat tuaj të kërkimit. Ju lutemi, riprovoni me ndoca fjalëkyçe të tjera. Details

Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords.

Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords.

Na ndjeni, por nuk u përputh gjë me termat tuaj të kërkimit. Ju lutemi, riprovoni me ndoca fjalëkyçe të tjera.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 6
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as