Translation of Sundance: Albanian Glossary

86 / 86 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1
Filter ↓ Sort ↓ All (86) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (1) Current Filter (1)
Prio Original string Translation
A free video theme brought to you by the folks at Automattic. Despite its minimalist design, Sundance was crafted with clean, elegant typography and close attention to detail. The home page offers a featured video carousel. It supports the video post format, widgets, custom background, custom header, custom menus, and a custom link feature for your social media pages. Një temë falas për video, sjellë për ju nga krijuesit në Automattic. Edhe pse minimalist në konceptim, Sundance u punua me tipografi të pastër, elegante dhe me kujdes të posaçëm mbi hollësitë. Faqja hyrëse ofron një rrotullame videosh të zgjedhura. Mbulohen formati i postimeve video, widget-e, sfond vetjak, krye vetjake, menu vetjake, dhe një mekanizëm për lidhje vetjake, për faqet tuaja në media shoqërore. Details

A free video theme brought to you by the folks at Automattic. Despite its minimalist design, Sundance was crafted with clean, elegant typography and close attention to detail. The home page offers a featured video carousel. It supports the video post format, widgets, custom background, custom header, custom menus, and a custom link feature for your social media pages.

A free video theme brought to you by the folks at Automattic. Despite its minimalist design, Sundance was crafted with clean, elegant typography and close attention to detail. The home page offers a featured video carousel. It supports the video post format, widgets, custom background, custom header, custom menus, and a custom link feature for your social media pages.

Një temë falas për video, sjellë për ju nga krijuesit në Automattic. Edhe pse minimalist në konceptim, Sundance u punua me tipografi të pastër, elegante dhe me kujdes të posaçëm mbi hollësitë. Faqja hyrëse ofron një rrotullame videosh të zgjedhura. Mbulohen formati i postimeve video, widget-e, sfond vetjak, krye vetjake, menu vetjake, dhe një mekanizëm për lidhje vetjake, për faqet tuaja në media shoqërore.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2016-03-19 18:00:59 GMT
References:
  • wp-content/themes/pub/sundance/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as