Translations of Original 709685 in Twenty Fourteen

Prio Locale Original string Translation
ro This year was devoted entirely to the western hemisphere. I went on a month-long road trip through the U.S.A. and Canada, and also visited Mexico, Brazil, and Colombia. Anul acesta am făcut călătorii în emisfera vestică. Am fost în S.U.A. și Canada și am vizitat și Mexic, Brazilia și Columbia. Details
Romanian (ro)

This year was devoted entirely to the western hemisphere. I went on a month-long road trip through the U.S.A. and Canada, and also visited Mexico, Brazil, and Colombia.

This year was devoted entirely to the western hemisphere. I went on a month-long road trip through the U.S.A. and Canada, and also visited Mexico, Brazil, and Colombia.

Anul acesta am făcut călătorii în emisfera vestică. Am fost în S.U.A. și Canada și am vizitat și Mexic, Brazilia și Columbia.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
sq This year was devoted entirely to the western hemisphere. I went on a month-long road trip through the U.S.A. and Canada, and also visited Mexico, Brazil, and Colombia. Ky vit i kushtua tërësisht hemisferës perëndimore. Ndërmora një udhëtim një muaj të gjatë përmes SHBA-ve dhe Kanadasë dhe vizitova gjithashtu Meksikën, Brazilin dhe Kolumbinë. Details
Albanian (sq)

This year was devoted entirely to the western hemisphere. I went on a month-long road trip through the U.S.A. and Canada, and also visited Mexico, Brazil, and Colombia.

This year was devoted entirely to the western hemisphere. I went on a month-long road trip through the U.S.A. and Canada, and also visited Mexico, Brazil, and Colombia.

Ky vit i kushtua tërësisht hemisferës perëndimore. Ndërmora një udhëtim një muaj të gjatë përmes SHBA-ve dhe Kanadasë dhe vizitova gjithashtu Meksikën, Brazilin dhe Kolumbinë.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
with warnings