Translation of Twenty Fourteen: Albanian Glossary

135 / 135 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1
Filter ↓ Sort ↓ All (135) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0) Current Filter (1)
Prio Original string Translation
This year was devoted entirely to the western hemisphere. I went on a month-long road trip through the U.S.A. and Canada, and also visited Mexico, Brazil, and Colombia. Ky vit i kushtua tërësisht hemisferës perëndimore. Ndërmora një udhëtim një muaj të gjatë përmes SHBA-ve dhe Kanadasë dhe vizitova gjithashtu Meksikën, Brazilin dhe Kolumbinë. Details

This year was devoted entirely to the western hemisphere. I went on a month-long road trip through the U.S.A. and Canada, and also visited Mexico, Brazil, and Colombia.

This year was devoted entirely to the western hemisphere. I went on a month-long road trip through the U.S.A. and Canada, and also visited Mexico, Brazil, and Colombia.

Ky vit i kushtua tërësisht hemisferës perëndimore. Ndërmora një udhëtim një muaj të gjatë përmes SHBA-ve dhe Kanadasë dhe vizitova gjithashtu Meksikën, Brazilin dhe Kolumbinë.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as