Translation of Writr: Albanian Glossary

97 / 97 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1
Filter ↓ Sort ↓ All (97) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0) Current Filter (1)
Prio Original string Translation
Writr is a minimalist, content-oriented tumblelog theme perfect for your personal blog. It comes packed with 6 different color schemes: turquoise (default), blue, green, grey, purple, and red. With a modern look and attention to crisp typography, Writr put the focus on your content. Writr është një temë minimaliste, e menduar për lëndë, për mikroblogim, e përsosur për blogun tuaj personal. Vjen me 6 skema të ndryshme ngjyrash: e bruztë (parazgjedhje), blu, e gjelbër, gri, e purpurt, dhe e kuqe. Me një pamje moderne dhe vëmendje ndaj një tipografie të kristaltë, Writr-i vë në fokus lëndën tuaj. Details

Writr is a minimalist, content-oriented tumblelog theme perfect for your personal blog. It comes packed with 6 different color schemes: turquoise (default), blue, green, grey, purple, and red. With a modern look and attention to crisp typography, Writr put the focus on your content.

Writr is a minimalist, content-oriented tumblelog theme perfect for your personal blog. It comes packed with 6 different color schemes: turquoise (default), blue, green, grey, purple, and red. With a modern look and attention to crisp typography, Writr put the focus on your content.

Writr është një temë minimaliste, e menduar për lëndë, për mikroblogim, e përsosur për blogun tuaj personal. Vjen me 6 skema të ndryshme ngjyrash: e bruztë (parazgjedhje), blu, e gjelbër, gri, e purpurt, dhe e kuqe. Me një pamje moderne dhe vëmendje ndaj një tipografie të kristaltë, Writr-i vë në fokus lëndën tuaj.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2016-03-20 08:29:38 GMT
References:
  • wp-content/themes/pub/writr/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as