Translation of Yoko: Albanian Glossary

76 / 77 Strings (98 %)

Validator: bujku. More information.

1 2 3 6
Filter ↓ Sort ↓ All (77) Untranslated (1) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
Menu Menu Details

Menu

Menu

Menu

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Full-width, no sidebar Gjerësi e plotë, pa anështyllë Details

Full-width, no sidebar

Full-width, no sidebar

Gjerësi e plotë, pa anështyllë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Yoko is a modern three-column blog theme. A responsive layout optimizes the theme for mobile devices like tablet pcs and modern smartphones (the layout switches to a two- or one-column layout depending on the screen size the theme is viewed on). To make your blog post more flexible you can use different kinds of post formats such as gallery, image, video, aside, link or quotes. To customize the theme you can choose your own background, link color, and header image. Yoko është një temë blogjesh moderne, me tre shtylla. Një skemë reaguese e optimizon temën për pajisje celulare të tilla si tablete dhe telefona të mençur (skema kalon në një formë me dy ose një shtyllë, në varësi të madhësisë së ekranit ku po përdoret tema). Për t’i bërë postimet e blogut tuaj më të zhdërvjellëta mund të përdorni formate të ndryshëm postimi, të tilla si galeri, figura, video, mënjana, lidhje ose citime. Për përshtatje të temës mund të zgjidhni sfondin tuaj, ngjyrë lidhjesh, dhe figurë kryesh. Details

Yoko is a modern three-column blog theme. A responsive layout optimizes the theme for mobile devices like tablet pcs and modern smartphones (the layout switches to a two- or one-column layout depending on the screen size the theme is viewed on). To make your blog post more flexible you can use different kinds of post formats such as gallery, image, video, aside, link or quotes. To customize the theme you can choose your own background, link color, and header image.

Yoko is a modern three-column blog theme. A responsive layout optimizes the theme for mobile devices like tablet pcs and modern smartphones (the layout switches to a two- or one-column layout depending on the screen size the theme is viewed on). To make your blog post more flexible you can use different kinds of post formats such as gallery, image, video, aside, link or quotes. To customize the theme you can choose your own background, link color, and header image.

Yoko është një temë blogjesh moderne, me tre shtylla. Një skemë reaguese e optimizon temën për pajisje celulare të tilla si tablete dhe telefona të mençur (skema kalon në një formë me dy ose një shtyllë, në varësi të madhësisë së ekranit ku po përdoret tema). Për t’i bërë postimet e blogut tuaj më të zhdërvjellëta mund të përdorni formate të ndryshëm postimi, të tilla si galeri, figura, video, mënjana, lidhje ose citime. Për përshtatje të temës mund të zgjidhni sfondin tuaj, ngjyrë lidhjesh, dhe figurë kryesh.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Tag Archives: %s Arkiva Etiketash: %s Details

Tag Archives: %s

Tag Archives: %s

Arkiva Etiketash: %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Meta Meta Details

Meta

Meta

Meta

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Archives Arkiva Details

Archives

Archives

Arkiva

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Kërko Details

Search

Search

Kërko

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search for: label Kërko për: Details

Search for:

Search for:

Kërko për:

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Sorry, but nothing matched your search criteria. Please try again with some different keywords. Na ndjeni, por nuk u përputh gjë me kriterin tuaj të kërkimit. Ju lutemi, riprovoni me ndonjë fjalëkyç tjetër. Details

Sorry, but nothing matched your search criteria. Please try again with some different keywords.

Sorry, but nothing matched your search criteria. Please try again with some different keywords.

Na ndjeni, por nuk u përputh gjë me kriterin tuaj të kërkimit. Ju lutemi, riprovoni me ndonjë fjalëkyç tjetër.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Nothing Found Nuk u Gjet Gjë Details

Nothing Found

Nothing Found

Nuk u Gjet Gjë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Results for: %s Përfundime Kërkimi për: %s Details

Search Results for: %s

Search Results for: %s

Përfundime Kërkimi për: %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
%s Theme Options Mundësi Teme %s Details

%s Theme Options

%s Theme Options

Mundësi Teme %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Default color: #009bc2 Ngjyrë parazgjedhje: #009bc2 Details

Default color: #009bc2

Default color: #009bc2

Ngjyrë parazgjedhje: #009bc2

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Select a Color Përzgjidhni Ngjyrë Details

Select a Color

Select a Color

Përzgjidhni Ngjyrë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Theme Options Mundësi Teme Details

Theme Options

Theme Options

Mundësi Teme

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-02 05:48:25 GMT
References:
  • inc/theme-options/theme-options.php:59
  • inc/theme-options/theme-options.php:60
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 6
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as