Translation of Gutenberg: Albanian Glossary

2,537 / 2,593 Strings (97 %)

1
Filter ↓ Sort ↓ All (2,593) Untranslated (47) Waiting (8) Fuzzy (12) Warnings (8) Current Filter (1)
Prio Original string Translation
A decorative arrow for the next and previous link. Një shigjetë dekorative për lidhjen për pasuese dhe të mëparshmen. Details

A decorative arrow for the next and previous link.

A decorative arrow for the next and previous link.

Një shigjetë dekorative për lidhjen për pasuese dhe të mëparshmen.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as