Translations of Original 829906 in WordPress.com

Prio Locale Original string Translation
ar Shipping & Delivery الشحن والتوصيل Details
Arabic (ar)

Shipping & Delivery

Shipping & Delivery

الشحن والتوصيل

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
de Shipping & Delivery Versand & Lieferung Details
German (de)

Shipping & Delivery

Shipping & Delivery

Versand & Lieferung

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
es Shipping & Delivery Envíos y repartos Details
Spanish (es)

Shipping & Delivery

Shipping & Delivery

Envíos y repartos

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
fr Shipping & Delivery Expédition et livraison Details
French (fr)

Shipping & Delivery

Shipping & Delivery

Expédition et livraison

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
he Shipping & Delivery משלוחים Details
Hebrew (he)

Shipping & Delivery

Shipping & Delivery

משלוחים

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
id Shipping & Delivery Pengiriman dan Pengantaran Details
Indonesian (id)

Shipping & Delivery

Shipping & Delivery

Pengiriman dan Pengantaran

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
id Shipping & Delivery Ekspedisi & Pengiriman Details
Indonesian (id)

Shipping & Delivery

Shipping & Delivery

Ekspedisi & Pengiriman

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
it Shipping & Delivery Spedizione e consegna Details
Italian (it)

Shipping & Delivery

Shipping & Delivery

Spedizione e consegna

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
ja Shipping & Delivery 出荷と配送 Details
Japanese (ja)

Shipping & Delivery

Shipping & Delivery

出荷と配送

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
ko Shipping & Delivery 운송 & 배송 Details
Korean (ko)

Shipping & Delivery

Shipping & Delivery

운송 & 배송

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
ko Shipping & Delivery 배송 및 전달 Details
Korean (ko)

Shipping & Delivery

Shipping & Delivery

배송 및 전달

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
lv Shipping & Delivery Nosūtīšana un piegāde Details
Latvian (lv)

Shipping & Delivery

Shipping & Delivery

Nosūtīšana un piegāde

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
mn Shipping & Delivery Хүргэлт & Хүлээн авалт Details
Mongolian (mn)

Shipping & Delivery

Shipping & Delivery

Хүргэлт & Хүлээн авалт

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
nl Shipping & Delivery Verzending en bezorging Details
Dutch (nl)

Shipping & Delivery

Shipping & Delivery

Verzending en bezorging

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
pt-br Shipping & Delivery Envio e entrega Details
Brazilian Portuguese (pt-br)

Shipping & Delivery

Shipping & Delivery

Envio e entrega

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
ro Shipping & Delivery Expediere și livrare Details
Romanian (ro)

Shipping & Delivery

Shipping & Delivery

Expediere și livrare

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
ru Shipping & Delivery Перевозка и доставка Details
Russian (ru)

Shipping & Delivery

Shipping & Delivery

Перевозка и доставка

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
sq Shipping & Delivery Produktet dhe shërbimet e radhitura në këtë faqe përfundimesh, kanë përputhje me kërkimin tuaj. Qwant-i paguhet nga reklamues në përputhje me një model hibrid të CPC-së ("kosto për klikim") dhe CPA-së ("kosto për blerje"). Te Qwant Shopping, klasifikimi parazgjedhje bazohet në kriterin e rëndësisë së përfundimeve të kërkimit për kërkimin tuaj dhe merr parasysh cilësinë e të dhënave të reklamuesit, si edhe çmimin (përparësi ka më i ulëti). Si me krejt produktet dhe shërbimet Qwant, Qwant Shopping është i garantuar pa <em>cookies</em> apo ndonjë formë tjetër gjurmimi përdoruesish. Në platformën tonë, ju kërkoni për produkte dhe shërbime në mënyrë anonime dhe me respektim të privatësisë tuaj. Tregtarët me të cilët përfundoni blerjen tuaj kanë kushtet dhe termat e veta të përgjithshme lidhur me shitjet (RGPD, taksa të aplikueshme, kosto dërgimi, mundësi dërgimi…) dhe rregullat e tyre të mbrojtjes së të dhënave personale. Për më tepër informacion mbi këto terma dhe kushte, ju lutemi, vizitoni faqen përkatëse në sajtet e tyre. Details
Albanian (sq)

Shipping & Delivery

Shipping & Delivery

Warning: Lengths of source and translation differ too much.
Warning: Too many tags in translation.
Produktet dhe shërbimet e radhitura në këtë faqe përfundimesh, kanë përputhje me kërkimin tuaj. Qwant-i paguhet nga reklamues në përputhje me një model hibrid të CPC-së ("kosto për klikim") dhe CPA-së ("kosto për blerje"). Te Qwant Shopping, klasifikimi parazgjedhje bazohet në kriterin e rëndësisë së përfundimeve të kërkimit për kërkimin tuaj dhe merr parasysh cilësinë e të dhënave të reklamuesit, si edhe çmimin (përparësi ka më i ulëti). Si me krejt produktet dhe shërbimet Qwant, Qwant Shopping është i garantuar pa <em>cookies</em> apo ndonjë formë tjetër gjurmimi përdoruesish. Në platformën tonë, ju kërkoni për produkte dhe shërbime në mënyrë anonime dhe me respektim të privatësisë tuaj. Tregtarët me të cilët përfundoni blerjen tuaj kanë kushtet dhe termat e veta të përgjithshme lidhur me shitjet (RGPD, taksa të aplikueshme, kosto dërgimi, mundësi dërgimi…) dhe rregullat e tyre të mbrojtjes së të dhënave personale. Për më tepër informacion mbi këto terma dhe kushte, ju lutemi, vizitoni faqen përkatëse në sajtet e tyre.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
sv Shipping & Delivery Frakt och leverans Details
Swedish (sv)

Shipping & Delivery

Shipping & Delivery

Frakt och leverans

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
tr Shipping & Delivery Kargolama & Teslimat Details
Turkish (tr)

Shipping & Delivery

Shipping & Delivery

Kargolama & Teslimat

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
tr Shipping & Delivery Gönderim ve Teslimat Details
Turkish (tr)

Shipping & Delivery

Shipping & Delivery

Gönderim ve Teslimat

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
zh-cn Shipping & Delivery 运输和交付 Details
Chinese (China) (zh-cn)

Shipping & Delivery

Shipping & Delivery

运输和交付

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
zh-cn Shipping & Delivery 配送与投递 Details
Chinese (China) (zh-cn)

Shipping & Delivery

Shipping & Delivery

配送与投递

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
zh-tw Shipping & Delivery 物流 Details
Chinese (Taiwan) (zh-tw)

Shipping & Delivery

Shipping & Delivery

物流

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
with warnings