Translation of Solar: Albanian Glossary

65 / 78 Strings (83 %)

Note: These translations will only be activated on WordPress.com when 85% of the strings have been translated. Currently only 83% are translated.

Validator: bujku. More information.

1 2 3 6
Filter ↓ Sort ↓ All (78) Untranslated (13) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
Header Background Sfond Kryesh Details

Header Background

Header Background

Sfond Kryesh

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Headings and Site Title Krye dhe Titull Sajti Details

Headings and Site Title

Headings and Site Title

Krye dhe Titull Sajti

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Main Accent Theksimi Kryesor Details

Main Accent

Main Accent

Theksimi Kryesor

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
search kërko Details

search

search

kërko

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
close Mbylle Details

close

close

Mbylle

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
A clean and modern blog theme made for those sophisticated writers who live to write and value simplicity and elegance mixture. Experience unique workflow and just write your blog. You will love it! Një temë blogjesh e pastër dhe moderne, e krijuar për shkruesit e sofistikuar që rrojnë vetëm për shkrimin dhe çmojnë përzierjen e thjeshtësisë me elegancën. Shijoni një rrjedhë unike të punës dhe thjesht shkruani për blogun tuaj. Keni për të rënë në dashuri me të! Details

A clean and modern blog theme made for those sophisticated writers who live to write and value simplicity and elegance mixture. Experience unique workflow and just write your blog. You will love it!

A clean and modern blog theme made for those sophisticated writers who live to write and value simplicity and elegance mixture. Experience unique workflow and just write your blog. You will love it!

Një temë blogjesh e pastër dhe moderne, e krijuar për shkruesit e sofistikuar që rrojnë vetëm për shkrimin dhe çmojnë përzierjen e thjeshtësisë me elegancën. Shijoni një rrjedhë unike të punës dhe thjesht shkruani për blogun tuaj. Keni për të rënë në dashuri me të!

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2016-02-12 20:49:38 GMT
References:
  • wp-content/themes/premium/solar/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
http://solardemo.wordpress.com You have to log in to add a translation. Details

http://solardemo.wordpress.com

http://solardemo.wordpress.com

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
untranslated
Comment:
Theme URI of the plugin/theme
References:
  • wp-content/themes/premium/solar/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Theme Temë Details

Theme

Theme

Temë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Default Parazgjedhje Details

Default

Default

Parazgjedhje

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Choose layout for Blog archive You have to log in to add a translation. Details

Choose layout for Blog archive

Choose layout for Blog archive

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Grid Rrjetë Details

Grid

Grid

Rrjetë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Results for: %s Përfundime Kërkimi për: %s Details

Search Results for: %s

Search Results for: %s

Përfundime Kërkimi për: %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Archives Arkiva Details

Archives

Archives

Arkiva

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
%1$s: %2$s %1$s: %2$s Details

%1$s: %2$s

%1$s: %2$s

%1$s: %2$s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
translators: 1: Taxonomy singular name, 2: Current taxonomy term
Date added:
2015-02-20 05:53:22 GMT
References:
  • inc/template-tags.php:301
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Archives: %s Arkiva: %s Details

Archives: %s

Archives: %s

Arkiva: %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 6
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as