Translation of P2: Albanian Glossary

144 / 144 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1 2 3 10
Filter ↓ Sort ↓ All (144) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
Link Hover Kalim Kursori Përsipër Lidhjes Details

Link Hover

Link Hover

Kalim Kursori Përsipër Lidhjes

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Site Title & Links Titull & Lidhje Sajti Details

Site Title & Links

Site Title & Links

Titull & Lidhje Sajti

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Sticky Posts Postime Ngjitëse Details

Sticky Posts

Sticky Posts

Postime Ngjitëse

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
https://wordpress.com/themes/ https://wordpress.com/themes/ Details

https://wordpress.com/themes/

https://wordpress.com/themes/

https://wordpress.com/themes/

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
P2 Classic P2 Classic Details

P2 Classic

P2 Classic

P2 Classic

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Blogging at the speed of thought. P2 transforms a mild-mannered blog into a super-blog with features like inline comments, a posting form right on the homepage, inline editing of posts and comments, real-time updates, and much more. Blogim me shpejtësinë e mendimit. P2 e shndërron një blog të qetë në një superblog me veçori të tilla si komentime brendazi, një formular postimesh drejt e te faqja hyrëse, përpunim brendazi të postimeve dhe komenteve, përditësime të atypëratyshme, dhe plot të tjera. Details

Blogging at the speed of thought. P2 transforms a mild-mannered blog into a super-blog with features like inline comments, a posting form right on the homepage, inline editing of posts and comments, real-time updates, and much more.

Blogging at the speed of thought. P2 transforms a mild-mannered blog into a super-blog with features like inline comments, a posting form right on the homepage, inline editing of posts and comments, real-time updates, and much more.

Blogim me shpejtësinë e mendimit. P2 e shndërron një blog të qetë në një superblog me veçori të tilla si komentime brendazi, një formular postimesh drejt e te faqja hyrëse, përpunim brendazi të postimeve dhe komenteve, përditësime të atypëratyshme, dhe plot të tjera.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Tagged: %s Etiketuar me: %s Details

Tagged: %s

Tagged: %s

Etiketuar me: %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
%title → Next post link %title → Details

%title →

%title →

%title →

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
← %title Previous post link ← %title Details

← %title

← %title

← %title

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
No posts found! Nuk u gjetën postime! Details

No posts found!

No posts found!

Nuk u gjetën postime!

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Results for: %s Përfundime Kërkimi për: %s Details

Search Results for: %s

Search Results for: %s

Përfundime Kërkimi për: %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Post it Postojeni Details

Post it

Post it

Postojeni

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Link Lidhje Details

Link

Link

Lidhje

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Quote Citim Details

Quote

Quote

Citim

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Blog Post Postim Blogu Details

Blog Post

Blog Post

Postim Blogu

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 10
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as